Ćerki Željka Mitrovića partner kupio prsten
Foto: Alo/Printscreen

Otkako su obnovili ljubav, ćerka Željka Mitrovića, Kristina i njen izabranik Ilija, reklo bi se, srećniji su nego ikad. Prekid veze bio je dovoljan da oboje shvate da ne mogu jedno bez drugog, pa je usledilo pomirenje i nakon toga mnoštvo objava zaljubljenog para.

Pratioci lepe Kristine i ukrajinskog milijardera sa oduševljenjem su dočekali njihove zajedničke fotke, te svaka broji impozantan broj lajkova i komentara, a vidno je da Mitrovićeva naslednica blista kao što je to bio slučaj i pre raskida.

Ćerki Željka Mitrovića partner kupio prsten

Printscreen

 

Najnovija objava koju je Željkov bogati zet objavio, pokazuje da svu svoju ljubav i pažnju on Kristini pruža i da je drži kao malo vode na dlanu, a takođe svojoj dragoj on neretko priređuje romantična iznenađenja i obasipa je skupocenim poklonima.

Koliko je prvržen Kristini svedoči i najnoviji Ilijin gest koji je podelio sa pratiocima, a koji je kod njegove devojke, sigurni smo, probudio veliko ushićenje iako je navikla na luksuzne stvari.

Ćerki Željka Mitrovića partner kupio prsten

Printscreen

 

Reč je o dragocenom poklonu, dijamantskom ukrasu za ruku luksuznog brenda od čije cifre bi se mnogima zavrtelo u glavi, pa su mnogi prokomentarisali da ćerka Željka Mitrovića uživa tretman kraljice koji je svojom posvećenosti ovoj vezi i zaslužila. 

Budući da su četiri meseca bili razdvojeni te da su shvatili da su srodne duše, mnogi su mišljenja i da će nas zaljubljeni par uskoro obradovati najlepšim vestima, te da će vezu ozvaničiti pred Bogom i narodom.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading