IZDVOJILI BASNOSLOVNU SUMU Mile Kitić i Marta Savić nisu štedeli, za renoviranje vile u Dominikanskoj Republici dali malo bogatstvo!
Foto: Printscreen/Foto: Printscreen/instagram

Popularni estradni par Mile Kitić i njegova supruga Marta Savić, svojevremeno su kupili skupocenu nekretninu u Dominikanskoj Republici gde Marta neretko uživa.

Oni su za luksuz u kom neretko uživaju, dali 300.000 evra, a folkerova supruga Marta često objavljuje fotografije sa ove egzotične destinacije.

- Nije mu se dopalo baš što mora toliko da putuje dugo, putuje mnogo, ali uspela sam da ga nagovorim i nadam se da će mu se dopasti koliko i meni. Mora malo da odmori, on voli da radi, ali mislim sad je vreme da se malo opusti i da malo uživa - rekla je Marta za Blic pre nego što je Mile prvi put došao u Dominikansku Republiku.

IZDVOJILI BASNOSLOVNU SUMU Mile Kitić i Marta Savić nisu štedeli, za renoviranje vile u Dominikanskoj Republici dali malo bogatstvo!

Foto: Printscreen/instagram

 

Pevačica se inače na ovaj korak odlučila u dogovoru s Miletom, budući da ona i njihova ćerka Elena Kitić više puta godišnje idu na ovu destinaciju. Kada su shvatili da im se više isplati da kupe stan u kojem će boraviti, odmah su doneli odluku da pazare nekretninu.

Marta Savić

Foto: Printscreen/instagram

 

U njihovom stanu, koji ima pogled na more, je sve u beloj boji, kako u sobama, tako i na ogromnoj terasi na kojoj se nalazi i džakuzi.

I u Beogradu Marta i Mile uživaju u bogatstvu. Oni imaju kuću u vrednosti od oko 550.000 evra, a njihova vila ima bazen, bilijar sobu, malu teretanu, nekoliko kupatila, skup nameštaj i ogroman garderober...

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading