sahrana
Foto: Printscreen/Dnevni Avaz

Influenserka i blogerka Hana Hadžiavdagić Tabaković prekinula je odmor i otišla u Gradačac, gde je nedavno ubijena Nizama Hećimović.

Podsetimo, stravičan zločin dogodio se 11. avgusta u Gradačcu, kada je Nermin Sulejmanović ubio svoju nevenčanu suprugu, koju je pre toga brutalno pretukao, a sve to prenosio je u lajvu na Instagramu, a zatim je i sebi oduzeo život.

Ovaj slučaj potresao je ceo region, pa su se brojni ljudi okupili u ovom malom mestu u Bosni, kako bi odali počast stradaloj ženi i ispratili je na večni počinak.

Među njima je bila i bosanska influenserka, koja je iz Gradačca podelila potresne slike.po

- Jedan od najtužnijih dana u mom životu i trenuci koje nikada neću zaboraviti dok sam živa - napisala je Hana, a na jednoj od fotografija vidimo sliku groba nastradale Nizame.

Na mestu gde je Nizama sahranjena stoje buketi cveća i venci, kao i brojne poruke ispisane na njima.

Ovaj gest poznate blogerke, koju prati oko 700.000 ljudi, pratioci su podržali i pozitivno komentarisali.

E da je više Hana na ovom svetu…", Hana, Bog te blagoslovio! Nijednog tvog kolegu nisam videla da je ovako nešto uradio, nisam sigurna jesu li i pojedini podelili išta, iako jesu to je bilo više radi reda", "Ono što Hanu izdvaja od drugih influensera je to što zna da pokaže empatiju i ljudskost u današnjem oholom svetu", samo su neki od komentara ispod njene objave.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading