BOGDAN SREJOVIĆ SE PONOVO VRATIO NJOJ Procurile njihove privatne fotke, skinuli se i prepustili nežnostima (FOTO)
Alo

I nakon što je njegova veza sa balkanskom zvezdom okončana, za poznatog beogradskog ugostitelja i dalje se lepi epitet bivši dečko Cece Ražatović, a interesovanje javnosti za ljubavni život Bogdana Srejovića ne jenjava budući da važi za velikog zavodnika.

Jovana Misica i Bogdan Srejović

Printscreen

 

Mnoge dame nisu odolele njegovom šarmu, te se nakon veze sa pevačicom dovodio u vezu sa pravim lepoticama, a već neko vreme on je emotivno ispunjen i uživa u romansi sa Jovanom Ljubisavljević, voditeljkom koja je štiroj javnosti postala poznata učešćem u jednom rijaliti programu.

Na njenu lepotu i izvajanu figuru nije ostao imun bivši Cecin dečko koji po svemu sudeći sve više uživa u vremenu provedenim sa njom, a svaki slobodan trenutak oni koriste da otputuju van Beograda i u potpunosti se posvete jedno drugom.

I sada su otputovali na zajednički odmor odakle dele slike zbog kojih su se usijale mreže, a mnogi komentarišu i da savršeno idu jedno uz drugo.

Romantični kadrovi sa plaže govore da je ljubavni život Bogdana Srejovića sada mirna luka, da je on izuzetno srećan i ispunjen na tom planu, te nas ne bi začudilo da par uskoro vezu podigne na viši nivo.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading