Anja Mandić
Foto: Printscreen/Foto: Youtube/Printscreen

Anja Mandić prošla je izuzetno težak životni period kada je izgubila supruga, čuvenog glumca Milorada Mandića Mandu. Međutim, uz sebe je uvek imala porodicu, prijatelje, kumove… A među one koji su joj bili velika podrška su i braća Kalinić, Milan i Uroš.

Mandin udovica je nedavno otkrila i kako je počelo njihovo druženje i ljubav.

– Pre tačno 35 godina, spojiše nas roditelji, odvedoše nas na more, da se upoznamo. Zavoleh ih ludo, čini mi se od rođenja i naučih tad šta znači imati braću i biti sestra. I da nas ne spaja krv uvek, nego Ljubav. Od tada kad igram na sigurno, biram Kaline. Kruže legende da je Uroš, bio najlepša moja Kuma na venčanju. Volim vas pregolemo i ogromantno. Njanja, vaš sledbednik – napisala je Anja, a mi smo imali prilike da vidimo retku fotografiju na kojoj su braća zajedno, s obzirom na to da Uroš živi daleko od očiju javnosti, a poslednja vest koja se pojavila o mlađem Kaliniću, jeste da je postao novi trener Dinama iz Vranja, sredinom jula 2019. godine, piše Hello!.

 

 

– Uživam u životu, zadovoljan sam. Milan i ja se razlikujemo mnogo, a u suštini smo isti. Brat je umetnik koji živi kao sportista, a ja sam bio sportista sa životom umetnika. Nije šala, mada lepo zvuči – ispričao je svojevremeno Uroš.

Brat Milana Kalinića je godinu i po dana mlađi od glumca, ali su fizički vrlo slični. Ono što im je definitivno zajedničko je ljubav prema crveno-beloj boji.

– Crvena zvezda je moj matični klub, ponikao sam u Ljutice Bogdana, a prvi trener mi je bio Vladica Popović. Igrao sam prijateljske utakmice sa drugim tim, a dres prvotimca ostao je moj puki, dečački san. Bio sam deo dobre generacije, sa Nebojšom Krupnikovićem, Dejanom Stefanovićem, kumom Nikolom Trbovićem, Nikolom Kadrijem, Milanom Bosancem, Darkom Pivaljevićem.

Anja i Milan

Foto: Printscreen/instagram

 

– Milan i ja smo kršteni u Crkvi svetog Marka kad smo imali po šest meseci. Obojicu nas je deda Milan učlanio u Crvenu zvezdu kao bebe od tri meseca. Koliko nam je Marakana u srcu potvrđuje i to što smo prvo postali zvezdaši, pa onda Hrišćani.

Uroš je igrao za brojne beogradske klubove, Javor, niški Radnički, a najveći trag je ostavio u Grafičaru iI Železničaru iz Bare Venecije. Kao trener se već dokazao upravo u Grafičaru i Dorćolu, ali i kao trener OFK Beograda

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading