JOVAN I BOGDAN U STRASTVENOM ZANOSU Cecin bivši devojku pribio uz sebe, a onda krenuli da razmenjuju nežnosti (FOTO)
Foto: Printscreen/Foto: Printscreen/instagram

Nekadašnja učesnica "Zadruge" i misica Jovana Ljubisavljević i ugostitelj Bogdan Srejović, mesecima su krili da su u emotivnoj vezi. Nedavno su ozvaničili da su zajedno, pa neretko na društvenim mrežama objave po neku zajedničku fotografiju i snimak.


Naime, trenutno uživaju na moru, a destinaciju nisu otkrivali, već su se samo oglasili romantičnim slikama sa plaže, koje su na svojim mrežama podelili oboje.

Jovana je najpre objavila strastvenu sliku na kojoj se ljubi sa Bogdanom, a on je snažno priljubio uz sebe, a potom je usledio i set fotografija.

Podsetimo, Jovana je nedavno govorila o vezi sa Bogdanom:

- Da, tačno je. Zajedno smo i lepo nam je. Ali smo se mi dogovorili da tu našu privatnost ostavimo za naša četiri zida. Istina je, ali sve ostalo ostaje samo za nas - rekla je Jovana nedavno za "Republiku" o vezi sa bivšim partnerom pevačice Cece Ražnatović.

Inače, Bogdan Srejović ima ćerku sa Zoranom Tasovac, koja je danas u vezi sa pevačem Sašom Kovačevićem. Bogdan je, podsetimo, svoju naslednicu nedavno upoznao sa svojom sadašnjom izabranicom.

Komentari (1)

Loading
Tijana

14.08.2023 23:26

Vala se Ceca izblamirala s ovim za sve pare! Bruka!