Topalko brod
Foto: Printscreen/Foto: Printscreen/instagram

Pobednik takmičenja "Zvezde Granda", koji je simpatije publike pobrao i tokom učešća u rijaliti programu "Farma", Milan Topalović Topalko ostvario je zavidnu karijeru, te se sada trudi da uživa u svakom slobodnom trenutku. Kada nije kod roditelja u svom rodnom mestu gde obaljva sve seoske poslove, rado uživa u lovu i ribolovu.

Pevač koji je nedavno postao deda, kada je njegova ćerka Helena donela na svet ćerku, letnje dane koristi kako bi svaki slobodan trenutak proveo u svojoj oazi mira na luksuznom brodu koji poseduje. Ovaj brod nosi naziv "Helena" po njegovoj jedinici koji je uredio po svom ukusu i potrebama, a sada je pokazao kako izgleda unutrašnjost plovila.

Sa zadnje strane nalazi sto i klupe na otvorenom odakle se ulazi u ful opremljeni deo u kome se Topalko potrudio da ništa ne fali.

U kabini broda se nalazi kuhinja, kupatilo zatim dva kreveta za odmor, i jedan veliki bračni krevet za spavanje kao i sto za ručavanje koji je izrađen od najfinijeg drveta, a kako je istakao prodaje ga za 100.000 evra - "Čovekove potrebe za život su voda, vazduh, nešto da pojede, nešto da obuče i negde da prespava. Sve ostalo su želje… Ali želje se izvor patnje, što više želite, više patite", istakao je svojevremeno Topalko koji je svoj život promenio preko noći.

"Ceo život prođe samo u trčanju, muci i problemima. Dajte, ljudi da malo uživamo! Ceo život sam bio po PS-u, nemoj ovo, treba tako, treba ovako, idi tamo… A ja, valjda treba i ja da uživam. Sad ću samo da uživam, snimam lepe pesme, pecam", doneo je odluku i život nastavio na reci, a svoju novu plutajuću kuću sredio je do perfekcije.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading