Rialda paparaco
Foto: Privatna arhiva/Alo

Rialda Karahasanović ovo leto provodi radno, a pevačica trenutno boravi na Crnogorskom primorju gde ima zakazane brojne nastupe.

Međutim, da pored napornog posla nađe vremena i za uživanje, uverio se i Alo! paparaco kada je uhvatio pevačicu na balkonu u zavodljivim pozama.

Naime, uslikali smo Rialdu koja je napustila sobu kako bi uživala u pogledu na more, te je pravo iz tuša istrčala na  terasu, a na sebi je tom prilikom imala samo peškir.

Pevačica je najpre kratko uživala u pogledu, a potom je počela da pravi seksi selfije, te je u trenutku nepažnje prolaznike obradovala kada joj se peškir pomerio ispod kojeg je sevnula preplanula guza, što nije promaklo budnom oku  našeg fotoreportera.

S obzirom da je nedavno priznala da nema dečka, zapitali smo se kome je to Karahasanovićeva slala zavodljive fotografije, a o njenom boravku nam je nešto više rekao izvor koji radi u kafiću koji pevačica svakodnevno posećuje.

- Rialda je već neko vreme u Crnoj Gori, neprekidno radi, mislim da svaku noć ima zakazanu svirku - rekao nam je najpre sagovornik, kojeg smo potom upitali sa kim zavodljiva brineta provodi letnje dane.

- Nikada je nisam video sa nekim dečkom, uglavnom je u pitanju veće društvo. Sednu često u lokal u kojem radim u toku dana. Ručaju, popiju poneko piće i smeju se. Jako je prijatna, ljubazna i uvek nasmejana osoba. Iznenadio sam se time koliko je prirodna i nimalo nije nadobudna. Na plaži često čita knjigu, dugo gleda u vodu... Najnormalnije se ponaša devojka - nije krio svoje oduševljenje radnik iz obližnjeg lokala.

Treba mi muška gromada

Rialda je nedavno otkrila kakvi je muškarci privlače,

- Treba mi neko stabilan, svestan sebe, da mi otvori neke vidike, da mi bude zanimljivo... Muškarac treba biti ozbiljna gromada koja kaže: „Ajde, ljubavi treba ti odmor, čeka te avion, spakovane su ti stvari, idi malo uzmi dva, tri dana izduvaj se, pa se vrati“ - rekla je ona tada.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading