Dame s javne scene podigle temperaturu
Foto: Alo/Printscreen

Baš kada smo pomislili da je vreme tropskih vrućina prošlo, srpske lepotice koje ovih dana borave na moru odlučile su da temperaturu maksimalno podignu!

Jak toplotni talas krenuo je sa Crnogorskog primorja, gde se odmara manekenka Sofija Milošević. I dok se ona opušta na ekskluzivnim plažama, uz hladne koktele i sveže voće, najviše  uživaju njeni fanovi jer ih zgodna Sofka redovno čašćava vrelim fotkama u bikiniju.

Za njom nimalo ne zaostaje ni Ivana Stanković Sindi, za mnoge najzgodnija modelsica, koja vreme na plaži koristi da fanove podseti zbog čega važi za najzgodniju modelsicu i dan-danas.

Na Rialdu Karahasanović nećemo trošiti reči jer njene fotografije sa plaže pričaju sedam jezika, a ni njena koleginica Ana Sević nije imuna na seksi fotke sa plaže.

Nedelja iza nas nije mogla da prođe bez Stanije Dobrojević, prve srpske starlete i diplomiranog ekonomiste sa državnog fakulteta. Stanija je poslala razglednicu iz sunčanog Majamija, a prizori sa plaže dižu i pritisak i temperaturu.

 I Matora bikini za trku ima

Jovana Tomić Matora uživa u vrelom Zanzibaru sa suprugom Anitom Stanojlović, a nema sumnje ni da su kornjače sa kojima je pozirala uživale u ovom foto-šutingu.

(Sonja Andrić)

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading