HARALI SU 90IH, A ONDA SU NESTALI Evo kako danas izgledaju članovi gurpe Twins (FOTO)
Printscreen

Među brojnim dens grupama koje su se proslavile devedesetih godina, našla se i grupa „Twins“ koju su činili brat i sestra, Manuela Đurović i Neša Kostrešević.

Njihovu karijeru obeležio je hit „Plavi slon“, odnosno duet sa Erom Ojdanićem.

Njihovi roditelji emigrirali su iz Bosne i Hercegovine u Švajcarsku, a na samom početku nije bilo reči o tome da će i Manuela biti deo grupe.

„Imao je samo 17 godina kada je poželeo da snimi prvi album, iz tog razloga sam krenula u Beograd iz Švajcarske. Više da mu budem podrška i organizator svega. Međutim, kada sam mu otpevala prateće vokale u studiju, Žika Milenković nas je pitao kako će se zvati grupa. Rekla sam mu da nema grupe i da Neša to sam radi. Onda je on naglasio da se super uklapamo u ubedio nas je, tako sam ja i došla u grupu“, objasnila je tada Manuela.

Ipak, posle devet albuma, odlučili su da se vrate u Švajcarsku.

„Od „Plavog slona“ je stvarno krenulo ludilo. Nadovezivali smo albume godinu za godinom. Recimo, u 2000. godini smo imali čak 54 zakazana leta. Bili smo non-stop na putu i po aerodromima i u jedno trenutku je došlo do prezasićenja“, rekla je tada pevačica.

Neša je ostao u muzičkim vodama, a oprobao se i u produkciji, dok se Manuela udala i sa suprugom otpočela biznis u oblasti osiguranja.

„Jesam bio mlađi brat i nekako je još uvek tako. Dupli sam blizanac u horoskopu. Živeo sam srcem. Mnogo sam bio naivan. Nikada nisam razmišljao da ima loših ljudi, nego da je sve raj. A onda život čini svoje“, izjavio je jednom prilikom Neša, piše Blic.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi

Komentari (0)

Loading