Kubura
Foto: Printscreen/Foto: Youtube/Printscreen

Najskandaloznija preljuba, koja je domaću javnost ostavila u šoku, bila je ona kada je glumac Aleksandar Kubura (50) prevario svoju surpugu sa 18 godine mlađom koleginicom.

Naime, Kubura i fitnes instruktorka Marija Savić Srećković u braku su bili više od dve decenije i imaju dva sina.

Godine 2015. godine osvanula je vest da je glumac prevario suprugu sa producentkinjom Petrom Radivojević, koja je od njega mlađa 18 godina.

"Na fakultetu smo snimali studentski film i Petra je, kao organizator projekta, pozvala Kuburu da nam bude gost. Simpatije među njima odmah su se rodile, a ubrzo su otpočeli romansu. Njihova ljubav je isuviše očigledna, to smo svi primetili jer su njih dvoje gotovo nerazdvojni. Stalno izlaze zajedno, drže se za ruke, ljube", ispričala je tada za medije Petrina drugarica, a ubrzo nakon afere se oglasila i sama producentkinja:

"Ne bih ulazila u Kuburin odnos sa ženom, niti sam u mogućnosti da previše komentarišem aktuelnu situaciju. Šta će on da uradi nakon svega, na njemu je. Dete sam razvedenih roditelja, tako da mi je poznata ta situacija. Nije mu lako, ali to mora sam da reši", rekla je tada Petra za "Blic". Paklena osveta

Nakon četiri godine, Marija Savić Srećković uslikana je kako u kafiću razmenjuje nežnosti sa javnosti nepoznatim muškarcem.

"Poslužila sam se trikom od pre nekoliko godina kada je Kubura na sličan način uživao u jednom kafiću. Samo sam prepisala scenario, iako u školi to nikada nisam radila. Ne vidim u tome ništa strašno, tada nisam pričala o problemima koje sam imala, tako da neću ni sada o ovome", rekla je fitnes instruktorka tim povodom za "Blic".

Brak Marije i Kubure je okončan razvodom.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading