Nikolija i Relja
Foto: Alo/Foto: ATA Images

Nikolija Jovanović i Relja Popović već su osam godina zajedno, imaju dve ćerke, ali se još uvek nisu venčali. Zato su odlučili da to urade u oktobru, ali u strogoj tajnosti.

Kako prenosi Star, njih dvoje krajem septembra sa decom planiraju da odu u Atinu na odmor i razgovarali su o tome kako bi bilo lepo da se tamo i venčaju. Međutim, njihov plan je bio da o tome ne govore nikom, samo kumovima, a Vesna Zmijanac saznala je šta planiraju, i to od starije unuke, koja već sve razume.

Vesna je čuvala unuku, kada joj je Rea rekla da će se mama i tata venčati. Njoj nije bilo jasno šta devojčica govori, a kada je krenula da ispituje, shvatila je da je Rea čula dok Nikolija i Relja razgovaraju o tajnom venčanju.

- Vesna je odmah pozvala Nikoliju i rekla joj da zna za njen i Reljin plan i da ne može da veruje da su tako veliku stvar sakrili od nje. Počela je da plače, pa Nikolija nije znala ni šta da joj kaže. Rekla je da će joj sve objasniti, samo da se smiri. Vesna krivi i Relju, jer smatra da je on trebalo da insistira na tome da se njoj kaže, a ne da pristane na to da samo kumovi znaju. Jedva se smirila. Nikolija joj je kasnije objasnila da su Relja i ona samo pričali o tome, ali da još uvek ništa nisu zakazali. Na kraju je rekla da će i ona biti prisutna, ali da o tome ćuti - govori za Star izvor blizak Vesni.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading