Alina
Foto: Printscreen/Foto: Printscreen/instagram

Alina Juhart bila ja gost u Jutarnjem programu na Informer televiziji i tom prilikom je progovorila o svom takmičenju u "Zvezdama Granda" kao i planovima za budućnost.

Pevačica je istakla da, iako je iz Slovenije, želi da prestavljs Srbiju na "Evroviziji". 

- Ja na "Zvezde Granda" gledam kao na predivno iskustvo, ali smatram da za vreme takmičenja nisam pokazala sve talente koje imam. Mlada sam i verujem da ću u budućnosti imati priliku da pokažem sebe. Vidim sebe kao "Evrovizijsku" pobednicu i biće mi čast da predstavim Srbiju na tom takmičenju. Ja sam Beograđanka i zato ću predstaviti Srbiju. Imam spremljenu pesmu za takmičenje, još uvek razmišljam da li da pošaljem pesmu - rekla je pevačica.

OTKRILA KO JE NJEN TIP MUŠKARCA! Alina Juhart partnera čuva kao zmija noge, a sad je rekla koji poznati pevač je podseća na njega!

Foto: Printscreen/instagram

 

Alina je zatim priznala da na javnoj sceni postoje tri muškarca koja joj se sviđaju, a koji su zapravo putpuno različiti.

- Jako mi se dopada MC Stojan, zbog njegovog imidža i tela. Kao mala jako sam volela Relju Popovića, a treći muškarac sa srpske scene za kog smatram da je dobar frajer je pevač iz "Leksington benda" Bojan Vasković - izjavila je Alina. 

Pevačica je potom priznala na kog od ovih trojice najviše liči njen partner, čiji identitet vešto skriva.

- Moj partner najviše liči na Bojana Vaskovića. Došla sam u Beograd da upoznam nekog lepo Srbina, ali me je na kraju našao stranac - rekla je Alina za Informer.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi

Komentari (0)

Loading