Zorannah
Foto: Alo/Printscreen

Influenserka Zorana Jovanović Zorannah nedavno se sa dečkom, fudbalerom Elojom Rumom, preselila iz Amerike u njegovu rodnu Holandiju, gde će on nastaviti karijeru.

Kako je Zorannah objasnila u svom videu na Jutjubu, sve se desilo "na brzinu", pa su tako morali što pre da odu u Holandiju, a najveći problem im je predstavljalo to što nisu, u tom trenutku, našli stan.

Ona je obavestila svoje fanove da će sa dečkom živeti neko vreme u hotelu, jer on želi da nađe stan koji će kupiti. Da li se to desilo ili ne, još uvek nije poznato, ali je Zorannah pokazala na svom nalogu na Instagramu da sama seli stvari.

Zorannah

Printscreen

 

- Nadam se da uživaš u svom letu u Madridu dok se ja selim - poručila je Zorana dečku, pa pokazala automobil koji je bio krcat stvarima.

Ona je potom pokazala i gde odmara, ali nije precizirala da li je u pitanju njihovo novo mesto za život ili još jedan prostor koji iznajmljuju. No, nema sumnje da će to podeliti sa svojim pratiocima.

Podsetimo, Zorannah je već neko vreme u vezi sa fudbalerom, što je i potvrdila nakon puno spekulacija. O tome kako su se upoznali i kako je počela njihova ljubav, influenserka još uvek nije pričala.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading