boban rajović
Foto: Alo/Alo

Da pripadnici javne scene ne nalaze inspiraciju u svetski popularnim zvezdama samo kada su u pitanju nastupi i scenski performansi već i kada je reč o načinu odevanja, najbolje potvrđuje crnogorski pevač Boban Rajović, koji je iskopirao vozača Formule 1 Luisa Hamiltona.

Naime, Rajović je pre dve večeri nastupao u najvećoj balkanskoj diskoteci na otvorenom, a paparaco Alo! uhvatio je pevača u Budvi neposredno pred nastup.

Boban je bio vidno raspoložen i spreman da atmosferu na nastupu dovede do usijanja, a ono što je svakako privuklo više pažnje od dobrog raspoloženja jeste njegov stajling.

Pevač je Budvom prošetao u ležernom crvenom kompletu, pa svojim izgledom u šestoj deceniji života mnogima zadao domaći zadatak!

Rajović je uz široke pantalone i košulju od istog materijala uklopio je i patike gotovo identične nijanse.  

Iako je komplet koji je Boban poneo na sebi već viđen na javnoj sceni, svakako je privukao mnogo pažnje. Kako je ovu odevnu kombinaciju prvi prošetao Luis Hamilton, nema sumnje da je Crnogorac inspiraciju našao baš u popularnom vozaču Formule 1.

Boban je svoj stajling ponosno pokazao celom Crnogorskom primorju, pa tako pokupio mnoge simpatije suprotnog pola. Inače, Rajović, koji važi za najpopularnijeg pevača u dijaspori, pre dva dana je napravio žurku za pamćenje u diskoteci Top Hil, koja je bila ispunjena do poslednjeg mesta.

Besna mašina od 130.000 evra

Osim dobre pesme, Rajović ne krije da voli i skupe, luksuzne automobile, a nedavno se počastio novom besnom mašinom. Pevač se na nastup u Budvi dovezao u najnovijem džipu „rendž rover“, koji košta 130.000 evra.

 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading