NEPREPOZNATLJIVA JE! Jelena Krunić se enormno ugojila, a sada se oglasila i rekla da je vodila borbu sa depresijom! (FOTO+VIDEO)
Foto: Printscreen/instagram

Bivša takmičarka rijalitija "Farme", "Parovi" i "Zadruga", Jelena Krunić dugo se nije pojavljivala u medijima, a na svom Instagram profilu objasnila je da je iza nje dug period depresije i samoizolacije.

Međutim, ova poznata dama rešila je da se ponovo pokrene, te uplovi u novi biznis.

Jelena Krunić

Printscreen

 

- Ja sam trenutno jedna od najsrećnijih osoba. Jako dugo nisam bila ovoliko srećna. Ovo je prvi korak koji sam učinila nakon teškog perioda, nakon emotivnog kraha. Dugo nisam mogla mentalno da se dignem. Dve i po godine sam bila jako depresivna, kada mi se desila ta nesreća, odnosno, povreda levog kolena, levog ramena, pa sam imala 85 kila, a sada sam sišla na 72, 3 ne znam, idemo i dalje, niže. Sve u životu, majke mi moje rođene se događa sa jednim velikim razlogom. Bila sam izolovana jer sam morala da prođem kroz proces isceljenja. Imala sam spisak ciljeva koje želim da ostvarim, ja znam da ću ih ostvariti, jer sam dupli Ovan. Izgubila sam dve važne muške osobe za kratko vreme, bila sam psihički nokautirana. Smrt moga oca sam mnogo teško podnela. Okej je da ne budeš okej - konstatovala je u prenosu uživo rijaliti-zvezda.

- Firma mi je bila u stagnaciji, pa sam to morala da otkažem, ali sam naravno otvorila novu. Sada sam na ostvarenju svog jednog sna, na koji sam fokusirana, nisam na milion snova. Zato ću pokrenuti svoj novi biznis koji će startovati sa mojom najvećom ljubavlju koju pratim godinama, noktima. Za sada će to biti jedan veliki početak, ali to nije sve. To je za mene ogroman korak, jer imati radnu etiku, radnu naviku i sama sebi sam gazda, pored dva fakulteta koja imam - otkrila je ona.

Podsetimo, Jelena Krunić pre nego što je uplovila u rijaliti-vode se bavila plesom i nastupala je u poznatim prestoničkim klubovima. Oprobala se i u pevačkoj branši, a mnogi su je pratili i na Jutjubu gde je govorila na brojne teme. 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading