BIVŠI MUŽ SNEŽANE SAVIĆ POSTAO DEDA, PA DOBIO BLIZANCE Borio se za potomstvo sa 30 godina mlađom glumicom!
Foto: Alo/Foto: ATA Images

Snežana Savić već decenijama važi za jednu od najlepših dama na domaćoj javnoj sceni, a jedna je od retkih koja je jednako bila uspešna i u glumi i u pevanju.

O njenom privatnom životu ne zna se mnogo, osim da ima ćerku Anitu, koja je takođe glumica, a u braku je bila sa rediteljem Dragoslavom Lazićem.

Kako njihova ljubav nije potrajala, Lazić je tek kasnije našao onu sudbonosnu; naime, on se zaljubio u 32 godine mlađu glumicu Draganu Turkalj, s kojom je nakon velike borbe za potomstvo dobio blizance Lazara i Iskru.

Dragana

Foto: Youtube/Printscreen

 

Prethodno se, nakon razvoda od Snežane, reditelj oženio slovenačkom kostimografkinjom i producentkinjom Dunjom Klemenc, s kojom ima sina Zorana i ćerku Katarinu, a onda je upoznao Draganu.

Velika razlika u godinama nije bila jednostavna za Draganu i Dragoslava, pa su se za potomstvo borili 11 godina.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Anita Lazic (@anitalazic)

Dragoslav i Dragana venčali su se 1998. godine, a ona je pored svog prezimena dodala njegovo. Usledilo je i crkveno venčanje u manastiru Zlatenac kod Svilajnca.

Glamurozna proslava i venčanje su se održali u Koraćici, a kuću im je ustupio venčani kum Velimir Bata Živojinović.

Kako se pisalo, u trenutku kada je odlučio da uplovi u zajednički život sa mlađom suprugom, Dragoslav je bio na meti osuda, jer je razlika u godinama tada bila tabu tema, a najveća podrška mu je bila baš supruga, koja je za medije dala izjavu i otkrila njihov odnos.

- Uz mog supruga, izuzetno karakternog i čvrstog muškarca, shvatila sam da ništa nije sramota. Ja sam uz njega odrastala s obzirom na to da sam ga upoznala kada sam imala 26 godina. Pošto nismo uspevali da se prirodnim putem ostvarimo u ulozi roditelja, posle bezbroj pokušaja počeli smo akciju vantelesne oplodnje. Budući da su pokušaji bili uzaludni, polako sam sve dublje padala u očaj — rekla je pre nekoliko godina Dragana Turkalj za "Hello".

- Često sam se pitala zašto sam kažnjena i čime sam zaslužila da mi se sve ovo dešava. Osim te patnje, brzo sam izgubila oba roditelja, što je bio dodatni bol koji je produbljivao moju patnju. U trenucima kada sam pomišljala da pokušaji da putem veštačke oplodnje dobijemo dete više nema smisla Dragoslav je insistirao da nastavimo i da ne odustajemo. Boli svaki neuspeh, a moj suprug je bio svedok mojih patnji — ispričala je Dragana.

Što se tiče Snežane i njenog odnosa sa bivšim suprugom, ona ne krije da se slažu normalno, čak i druže kad se sretnu na rođendanima, a istakla je jednom prilikom da su blizanci mlađi od njene i Dragoslavljeve unuke.

- Moj bivši suprug je dobio decu pre nešto manje od desetak godina. U normalnim sam odnosima sa njim i njegovom novom porodicom — istakla je Snežana.

- Viđam njegove bliznance na rođendanima naše zajedničke unuke, tačnije naše ćerke Anite. U takvim situacijama se zapravo i družimo. Ne mogu sa sigurnošću da tvrdim koliko blizanci imaju tačno godina, ali su malo mlađi od naše unuke.

Inače, Anita je zavšila novinarstvo na Fakultetu političkih nauka, ali je publika imala prilike da je vidi u domaćim serijama "Seljaci", "Zvezdara", "Sve je za ljude", a i Dragana Turkalj je glumila u seriji "Seljaci".

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading