Dragana Katić
Foto: Printscreen/Foto: Printscreen/instagram

Lepa voditeljka Dragana Katić kaže da nikada nije bila svesna svoje popularnosti, te da nikada na svojoj koži nije osetila zavist i zlobu kolega i koleginica. Naprotiv, prema njenim rečima, svi su je oduvek cenili i uvažavali.

- Nisam imala nikad probleme sa ženama, a ni sa muškarcima iz prostog razloga što sam ja bila nekako čudna. Karijera mi je bila mnogo važna, nisam obraćala pažnju na muškarce. Bilo mi je bitno da se sama sebi dopadnem, da budem samostalna. I danas se družim sa istim krugom ljudi kao i kada sam počinjala da radim - započela je Dragana svoju životnu ispovest, a potom dodala: 

 

- Dok sam bila u RTV Beograd, nikad nisam imala priliku da sarađujem sa Brenom i Sašom Popovićem. Samo smo se znali privatno, ali baš površno... Doći do Brene i do Čolića da ti dođu u emisiju, nije bilo lako, a nije ni danas. Tek kasnije kad sam bila afirmisani voditelj, a pre toga pamtim svoj najveći blam - rekla je Dragana kroz smeh i opisala kako je svojevremeno zasmejala Nedu Ukraden:

- Kada se završio prvi ciklus emisije Leto na Adi, imali smo koktel i to je bio moj prvi koktel u životu. Tu je bilo i malo kuče Nede Ukraden koje se stalno vrtelo i malo, malo je bilo kod mene. I ja sad stojim, držim čašu, sva srećna na svom prvom koktelu u životu, međutim, prilazi meni Neda Ukraden i pita: Izvinite, gde je onaj mali cuko, a ja sa sve čašom kažem: Izvinite, ali ja njega ne poznajem! Nisam imala pojma da je cuko u Bosni pas! I tada sam dobila nadimak cuko!

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading