Eva Ras
Foto: Alo/Printscreen

Glumica Eva Ras na svom Fejsbuku je obavestila javnost da je pretučena pre deset dana.

Kako navodi imala je i unutrašnje krvarenje, a ono što je još šokantnije jeste to da je za isti optužila svoje mlađe koleginice.

– Danas je deseti dan od atentata na mene i još se nisam oporavila, unutarnje krvarenje još nije prestalo. One su ili loše glumice ili loši ljudi ako su mogle tako da unakaze staricu od 83 godine – napisala je glumica na Fejsbuku i dodala:

Eva Ras

Printscreen

 

– Posle stampeda na nedužnu staricu sledeće noći sam srećno izbegla novi napad. Vas profesori na Akademiji nisu naučili da u scenama tuče niko ne sme da bude povređen, svi naučimo koreografiju i možemo sto dublova da snimamo bez povređivanja, a vi podlo stanete iza mojih leđa ne rekavši ništa, a znate odakle stižu nasilnici – napisala je Eva.

– Dobro sam, ne bih puno da komentarišem. Unutrašnje krvarenje se desilo zbog toga što su moja creva paučina i od najmanjeg udarca može svašta da bude. Kod kuće sam – rekla je glumica za Blic, te i dalje nije otkrila ko ju je pretukao:

– Dokle će mržnja da kulja? Kao što je ušlo u moju profesiju, sigurna sam da je ušlo i u ostale profesije. Samo mržnja, mržnja, mržnja – rekla je Eva i dodala da se ne boji osobe koja ju je udarila:

– Ne plašim se, stara sam i sve mi je svejedno. Dok sam živa, govoriću šta vidim oko sebe. To što se meni desilo sam objavila da vide i drugi – završava čuvena glumica.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (1)

Loading
Divna

29.07.2023 23:43

Draga Eva, I sa tim godinama vi yrajete u svom poslu. Cast vas je gledati I slusati jer ste uvek svoja u svom izjavama I svom Radu. Neznam kako okarakyerisati ovaj uzasan cin,kao zavist,ludilo inevaspitanje ,nepostovanje licnosti I velicine.Velika ste I hrabra zena.Zaista je nezamislivo to sta ste doziveli.