OVAJ POLITIČAR JE BIVŠI MUŽ JOVANE JEREMIĆ Prevario ju je, a onda oženio, rodila mu je ćerku! (FOTO)
FOTO: Aleksandar Nalbantjan

Jovana Jeremić je od 2017. godine bila u ljubavi sa političarem Vojislavom Miloševićem koji je jednom prilikom progovorio o danu kad su se upoznali, kao i na koji način ju je kontaktirao, u želji da pristane na večeru sa njim.

OVAJ POLITIČAR JE BIVŠI MUŽ JOVANE JEREMIĆ Prevario ju je, a onda oženio, rodila mu je ćerku! (FOTO)

Printscreen

 

- Moja majka je "krivac" za naše poznanstvo i brak, s obzirom na to da je ona strastveni gledalac Parova. Ona je meni uvek sugerisala da postoje uvek devojke koje su dobre, obrazovane i visprene kao, na primer, Jovana, koju me je zvala jednom prilikom i da je vidim na TV-u. Pošto bi majka uživala da bude u društvu svoje zvezde Jovane Jeremić, ja sam je kontaktirao i objasnio joj da su moje namere striktno poslovne, odnosno da je upoznam sa majkom, kako bi uživale u večeri. Jovana je odmah prihvatila to i bila je veoma profesionalna - rekao je Vojislav za "Blic", pa dodao:

- Sreli smo se u jednom beogradskom restoranu i posle pola sata razgovora smo shvatili da je majka u celoj toj priči nepotrebna. Poželeli smo da se vidimo ponovo i tako je ta priča počela zaista filmski. Moj cilj je bio da ispunim majci želju povodom odlaska u penziju, a desila mi se nesvakidašnja ljubav na prvi pogled. Zbog toga verujem da postoji ljubav na prvi pogled.

Bivši muž Jovane Jeremić

E-stock/Časlav Vukojičić

 

Prevara na početku romanse

Jovana i Vojislav su imali turbuletan početak romanse, pa su posle samo par meseci zabavljanja prekinuli kontakt. Jeremićeva je objavama na društvenim mrežama aludirala da ju je prevario, mada nije želela da detaljiše na tu temu.

- Pre desetak danas Vojislavu su počele da stižu SMS poruke od nepoznate devojke, koja je na sve oguće načine pokušavala da mu se približi. On joj je odgovorio na nekoliko poruka ne bi li shvatio o čemu se radi, a za to je saznala i Jovana. Do nje su stigle priče da se čak i video sa tom devojkom, ali ona nije želela to da proverava jer se takvim stvarima ne bavi, već je sa verenikom prekinula svaki kontakt, a njeno objašnjenje bilo je da ne prašta ni najmanju grešku. Jovani je nazamislivo da se njen verenik dopisuje ili viđa sa drugom devojkom jer je ona sama krajnje poštena i odana i to isto traži od druge strane. Vojislav je bio u šoku zbog njene reakcije, molio ju je za oproštaj, dokazivao da su mu sve podmetnuli i da nije kriv. Danima je zvao Jovanu i govorio joj da je voli, međutim ona nije htela da sluša molbe i izvinjenja. Jovana i sama zna da je Vojislav upao u nameštaljku, ali toliko je principijelna da ne prašta ni najmanji faul. Ona je istog trenutka na njihovu ljubav stavila tačku i krenula dalje - rekao je za "Svet" dobro obavešten izvor u avgustu 2017. godine.

OVAJ POLITIČAR JE BIVŠI MUŽ JOVANE JEREMIĆ Prevario ju je, a onda oženio, rodila mu je ćerku! (FOTO)

FOTO: Aleksandar Nalbantjan

 

Spasao joj život

Voditeljka Jovana Jeremić prisetila se nemile situacije kada je imala manji srčani udar. Sve se odigralo tokom letovanja, na plaži, a srećom njen tadašnji suprug Vojislav Milošević je bio tu pa joj je domah pritrčao u pomoć.

- Doživela sam blaži oblik infrakta, koji, na svu sreću, nije ostavio nikakve posledice. Nije mi bilo ni na kraj pameti da može tako nešto da me zadesi - počela je popularna voditeljka.

- Sunčala sam se čitajući knjigu i u jednom trenutku mi je postalo pakleno vruće, pa sam bukvalno otrčala do mora i skočila u vodu. Odjednom mi se slošilo, počela sam da se davim. Strašan bol u grudima me je paralisao, ostala sam bez vazduha. Voja je primetio da se nešto dešava sa mnom, izvukao me je iz vode, dao mi veštačko disanje i odmah odvezao u bolnicu - kaže Jovana i priseća se šta su joj rekli lekari.

- Rekli su mi da je to bio zastoj srca jer sam pregrejana skočila u hladnu vodu. Odradili su mi sve potrebne analize i dobila sam terapiju koju redovno pijem. Eto, sve je dobro zahvaljujući mom bivšem mužu. On mi je spasao život, a ja sam mu pokvarila odmor - ispričala je Jovana Jeremić za “Svet”.

Bivši muž Jovane Jeremić

Printscreen

 

Zajednički saopštili da se razvode

Mesecima su kružile glasine da se voditeljka jutarnjeg programa razvodi, ali Jovana je na takva pitanja odgovara zagonetno, sve dok sa bivšim suprugom nije odlučila da tu vest obelodane.

- Kako bismo stavili tačku na sve spekulacije, tračeve i dezinformacije, zajedno i u dogovoru smo doneli odluku da obavestimo javnost da smo, nakon četiri godine braka, odlučili da se razvedemo. Istina je da već neko vreme ne živimo zajedno, ali je isto tako i istina da smo nas dvoje u odličnim i prijateljskim odnosima i da nam je oboma na prvom mestu sreća naše ćerkice Lee", rekla je Jovana i dodala:

- Kao i do sada, o svim važnim stvarima koje se tiču nje, dogovaraćemo se zajedno, ali ćemo svoje živote voditi odvojeno, jer smatramo da je tako najbolje za sve. Hvala unapred svima što poštujete našu privatnost, jer je to sada nešto što nam je veoma važno, kako bismo bez nepotrebnih komplikacija završili proceuduru razvoda braka, koja sama po sebi nije ni malo laka i prijatna. U budućnosti se nećemo oglašavati povodom ovog pitanja, hvala na razumevanju. Sa poštovanjem, Vojislav Milošević i Jovana Jeremić - glasilo je saopštenje.

I zaista, ostali su u fenomenalnim odnosima, te zajedno brinu o svojoj naslednici Lei, a jedno drugom su i dalje neizmerna podrška u svemu, posebno u ovako teškim trenucima.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading