Nataša Pajović i Marko Perović
Foto: Alo/Printscreen

Marko Perović, bivši učesnik rijalitija "Parovi", povukao se iz javnog sveta nakon završetka ovog projekta. On je stao na ludi kamen sa pobednicom devete sezone "Parova", Natašom Pajović, a prošle godine postali su roditelji jedne devojčice.

PRAVIO JE SKANDALE U RIJALITIJU, A ONDA OŽENIO POBEDNICU

Foto: Printscreen/instagram

 

Kako uskoro počinje sedma sezona rijalitija "Zadruga", a šuška se i da će ponovo krenuti "Parovi", a sada je progovorio da li planira da uđe u novu sezonu rijalitija.

 - Ne, ja sam završio sa tim - rekao je Marko.

Kako mu je supruga pobedila u rijalitiju, upitan je da li bi možda ona ušla u rijaliti.

- Ne znam, to morate nju da pitate. Ne bih imao ništa protiv da uđe, ona nešto razmišlja, možda i uđe. Ona je rijaliti zvezda, ja sam zaboravljen lik - istakao je Perović.

Nataša Pajović i Marko Perović

Printscreen

 

Perović je otkrio i da je započeo zajednički biznis sa svojom suprugom Natašom.

- Nataša i ja držimo restoran, dobili smo ćerku, povukao sam se iz javnog života skroz - priznao je bivši učesnik "Parova".

Mladen Vuletić, njegov drug iz "Parova", danas je postao otac po drugi put, kad je njegova supruga Jelena Pešić na svet donela devojčicu po imenu Miona. Zanimalo nas je da li mu je Marko čestitao.

- Ne, ne, mi nismo u dobrim odnosima. Od završetka "Parova" ne pričamo, nismo se mirili - zaključio je Perović za Republiku.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading