Darko Lazić promocija
Foto: ATA IMAGES/Foto: ATA Images

Radost zbog slavlja Katarini nisu pokvarili ni zlobnici koji sad šire priče da je Darko petljao nešto sa Tijanom Ajfon i da bi i on trebalo da se pričuva pošto se neko opasan okomio na Tijanu i digao joj auto u vazduh.

- Darko jedno vreme jeste bio zagrejan za nju, ali to je bilo davno. Posle se čak pravio da se ne poznaju, prestao je da joj se javlja kad se sretnu, što je bilo baš glupo, pa se izvinio i izgladili su odnose- kaže Darkov drug, a šta se zaista bilo između njih, ispričala je Tijana:

- Darko je iz mesta do mog, znamo se od malena. Toliko toga smo svi uradili za njega za vreme takmičenja kada se organizovao prevoz jer nisu imala sredstava da dođu u Beograd. Možda je zaboravio koliko me je smarao da budem sa njim sve dok se nije smuvao sa Anom Sević- ispričala je Tijana za "Svet".

Ona se više ne ljuti na Darka što se jedno vreme pravio da je ne poznaje i glumio veliku zvezdu i sada su opet dobri drugari.

Da li će se pojaviti na svadbi, veliko je pitanje budući da je posle eksplozije auta, nestala iz javnog života. Kako stoje stvari dok policija ne reši slučaj, ona će se što manje eksponirati zbog lične sigurnosti.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading