ALO! RASKRINKAO SARU JO! Evo zbog čega je pevačica isprozivala Milicu Pavlović, u sve je umešan i njen dečko!
Foto: Printscreen/Foto: Printscreen/instagram

Danima unazad na društvenim mrežama vodi se rat velikog broja fanova pop zvezde Milice Pavlović i nekolicine onih koji podržavaju Saru Jovanović, koja je bez ikakve potrebe u jednoj emisiji isprozivala daleko popularniju koleginicu. I to na jako suptilan i po mnogima perfidan način.

sara jo

Vladimir Marković

 

Naime, na pitanje voditelja da prokomentariše činjenicu da nije podržala Pavlovićevu i njen novi album, a da je podršku pružila nekim drugim pevačicama, Sara je rekla:

- Milica i ja se ne poznajemo. Verujem da će biti prilike da se upoznamo. Mnogo volim koleginice koje su vredne, koje rade na sebi, koje ulažu, a ona je definitivno to, ali još više volim koleginice koje sve to rade, a ne žale se i nisu žrtve konstantno nego samo rade, imaju fokus bez preterane drame, tako da je više to moj neki senzibilitet - rekla je ona, i na ovaj način je očigledno želela da stane u odbranu svog dečka. Ime njenog dečka Milica nije izgovorila kada je u jednom intervjuu izjavila da je imala problem na muzičkom festivalu MAC gde sa plesačima nije stigla da uvežba svoju koreografiju.

Dečko Sare Jo

Foto: Ataimages

 

Kako je tada istakla, koreograf je više bio posvećen nekim drugim tačkama, koje su izvođači po više puta isprobavali dok ona nije stigla da se pripremi.

Milica je tada izjavila da su njeni plesači na kraju sami osmislili deo koreografije, i to u hodu, ali i da joj je jedva odobrena izmena.

- Očigledno je da se Sara našla uvređenom zbog dečka, jer Milica zaista ništa nije slagala. Ona je u poslednjem trenutku prihvatila učešće na MAC-u, a paralelno s tim radila je na svom prvom, velikom solističkom koncertu u Nišu. Želela je da maksimalno ispoštuje svoju publiku u Beogradu, pa je samim tim i rešila da prihvati učešće na ovom festivalu - kaže izvor Alo!, i dodaje:

- Imala je jako malo vremena da se pripremi, posebno jer je tada radila sa svojim plesačima na pripremi koncerta u Nišu, a kako su svi oni iz Hrvatske, Milica je stalno bila na relaciji Beograd-Zagreb. Koreografija koju je za nju osmislio Sarin dečko zajedno sa svojim plesačima nije bila zadovoljavajuća, pa je onda odlučila da angažuje tim iz Zagreba. Jedva su uspeli da pripreme sve za nastup, a za delove koje su želeli da promene morali su da čekaju petnaest dana na odobrenje. Na kraju, iako nije bila zadovoljna kako sve to izgleda, Milica je izašla na binu i majstorski odradila posao - rekao je izvor.

Da nije bila zadovoljna učešćem na MAC-u, Milica je otkrila nakon samog nastupa.

- Od minimalno vremena da se spremim za nastup, pogrešnih informacija i tajminga, do toga da sam mislila da ću u jednom momentu zajedno s onim plaštom sa tri metra visine završiti na podu Arene, preko otvorenih rana, katane koja se sve vreme tresla, pa su me na sve to dočekali i izgoreli kadrovi nastupa u prenosu… Zapravo, ništa nije funkcionisalo po planu. Iako smo kompletna ekipa i ja dali sve od sebe da sve bude kako smo planirali, radili, vežbali… - napisala je ona na svom Instagram nalogu.

Ovaj njen status izazvao je mnogo polemike, pa su je predstavnici sedme sile nakon spektakularnog koncerta u Nišu upitali da im objasni šta se tačno desilo.

- Jedva sam namolila koreografa MAC-a da prihvati tri-četiri koraka koja bih ubacila u koreografiju, uz normalno objašnjenje da ja pored koncerta u Nišu ne mogu da učim novu koreografiju, što se u svetu i radi. Agonija je trajala petnaest dana, tako da svakome na čast - rekla je tada Milica, koja je otkrila da je uzela snimke svih kamera sa tog nastupa i o svom trošku platila montažu kako bi publika mogla da vidi ceo posao koji je tada uradila.

Piše: Olgica Kosovac

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading