PRIČALO SE DA JE MUŽ OSTAVIO ZBOG SEKRETARICE Snežana Dakić progovorila o bivšem i otkrila istinu: Moj brak je propao zbog toga
Foto: Alo/Foto: ATA Images

Snežana je prilikom jednog televizijskog gostovanja ispričala šta je dovelo do toga da oni okončaju brak.

- Udala sam se kada sam već imala sve. Od devedesetih sam morala da gradim karijeru, kada je bio slom banaka i bankarskog sistema. Mom ocu koji je radio u inostranstvu propala je sva štednja. Vaspitana sam da budem racionalna i štedljiva. Jedan od razloga zašto je moj brak propao je raspolaganje u novcu. Htela sam da se štedi, Vladimir je smatrao da treba biti raskalašniji. Prosto, on je puno zarađivao i imao drugačiju porodicu. Uvek su bili bogati i uspešni i deda i otac i majka - ispričala je tada Snežana, ali nije pominjala ono o čemu su mediji brujali da ju je muž posle devet godina braka ostavio zbog druge žene, njegove sekretarice Jovane, koja je od njega mlađa 21 godinu. I sa njom je dobio ćerku, ali njihova zajednica nije potrajala.

- Istina je da se Jovana i ja razvodimo. Zaista ne bih previše pričao o detaljima, ali želim da stavim tačku na neke dalje spekulacije. Razvod nije usledio zbog treće osobe sa jedne ili druge strane, već je ljubav jednostavno prestala - izjavio je tada Vladimir.

Mediji su objavili da je on odmah započeo vezu sa drugom devojkom. Kada je Snežana Dakić upitana da prokomentariše razvod svog nekadašnjeg supruga ona nije želela da likuje.

- Iako bi neko rekao da je u pitanju karma, i da sad treba da likujem, moram da kažem da mi je na neki način žao što moj bivši muž prolazi kroz tešku životnu situaciju, ne samo po pitanju ljubavnog života.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading