GURAJU GA ŽENA I KUMOVI Uroš Živković progovorio o kolegi sa estrade, pa šokirao priznanjem
Foto: Youtube/Printscreen

Uroš Živković otkrio je da mu je pevački uzor Aco Pejović, a poznato je da Pejović poštuje i neguje prave vrednosti, polazivši od porodice koja je stub svega, a potom i vera kojoj je posvećen pa je mladi Uroš koji je tek na početku svog životnog puta pronašao kompetentnog uzora.

-  Meni je najkompletnija ličnost Aco Pejović,  jer sam vaspitan da mi temelj bude porodica. Mislim da njega porodica, prijatelji i kumovi guraju u životu, njegova supruga i njegove dve ćerke divne. Ja isto gledam da pravim takav krug ljudi oko sebe i da gradim karijeru na muzici, a ne na skandalima - rekao je on.

Što se tiče skandala, oni u širokom luku zaobilaze njegovo ime, jer on živi poprilično jednostavno i svoju budućnost vidi u krugu porodice i prijatelja.

- Nema skandala. Meni je život jednostavan, okružen sam prijateljima i porodicom.

Kako nije sklon da otkriva puno o privatnom životu u javnosti, otkrio je samo da se na ljubavnom planu još uvek ništa ne dešava, da čeka pravu koja će osvojiti njegovo srce, ali da nije toliko okružen ženskim polom.

- Nemam devojku, od ženskih osoba tu je jedino tetka trenutno. Pa mislim, iskreno ja ne pričam toliko o privatnom životu, ali kad bude vreme za to obavestiću vas, obećavam - rekao je on za domaće medije. 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading