Stoja
Foto: Printscreen/Foto: Printscreen/instagram

Ona godinama oscilirala sa kilogramima, a poslednjih godina ne krije da se u više navrata podvrgla liposukciji, budući da uživa u hrani i ne želi da drži dijete.

Stoja se sada oglasila sa odmora iz Hrvatske, gde je ispozirala u kupaćem na plaži i pokazala zgodno telo posle liposukcije i obline, čime je izazvala lavinu komentara jer je javnost ne viđa često u ovakvim izdanjima godinama unazad.

- Kome je vruće, neka kupi kuću na moru - napisala je Stoja u opisu fotografije, a komentari su se nizali.

"Goriš", "Telo ti je savršeno", "Prelepa", samo su bili neko od komentara.

Podsetimo, pevačica je išla na liposukciju, ali je sve što je radila da poboljša izgled bilo kontraproduktivno, jer kako kaže, obožavaoci nisu hteli ni da čuju za nju kao tamo neku mršavicu jer su navikli da je onako narodski zdrava i jedra i da na njoj sve puca.

Nedavno je progovorila o estetskom zahvatu lica koje je radila u Turskoj, a pričalo se da je za operacije iskeširala 100.000 evra.

- To je poznato kod mene! Kada se menjam, menjam sve! U Turskoj sam provela 10 dana i dva meseca oporavka. Još uvek me boli, bila sam nepokretna 3-4 dana, sreća što je moj drug išao sa mnom. Bila sam devet i po sati u veštačkoj komi. Ne bih o cifri, ali tu je negde. Kad kažeš Turska, svi znaju da nije baš jeftino i jednostavno, ali ja sam prezadovoljna - rekla je Stoja.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (1)

Loading
EGO

27.07.2023 21:13

Stoja trazi "Stojka" radi "druzenja" !!