nixa zizu
Foto: Alo/Printscreen

Srpski jutjuber Nikola Jovanović poznatiji kao Nixa Zizu ponovo je zgrozio javnost kada je u jednoj emisiji rekao kako bi više voleo da ima ćerku jer su, kako je naveo "dečaci buđavi".  

- Ćerku bih voleo da imam, to mi je želja. Decu mušku nešto ne volim, nešto su buđava... - rekao je kontroverzni jutjuber u jednoj emisiji.  

Nikola Jovanović, javnosti poznatiji kao Nixa Zizu, bodibilder i jutjuber, sramnim stavovima koje je ranije izneo u jednoj emisiji na temu zlostavljanja žena zgrozio je čitav region.

Tema o kojoj se, između ostalog tada pričalo u emisiji, su bile i žrtve seksualnog zlostavljanja.

Podsetimo, on je tada sa voditeljkama pričao o zlostavljanju i maltretiranju žena, kada je on omalovažio ženski pol tvrdeći da "ne može da kaže NE".

Zbog niza uvredljivih komentara i iznošenja seksističkih stavova, jutjuber je izazvao revolt na društvenim mrežama, ali i kod gledalaca i voditeljki koje su bile deo te emisije.

- Ne podržavamo nikako nasilje, ali žene morate da razmislite malo sa kim se viđate i zašto se viđate, znači nemojte da idete kod nekog u kola u 10 sati uveče, naročito ako je stariji od vas, znate odmah šta taj hoće od vas. Svaki muškarac ženu gleda kao seksualni objekat prvenstveno, i njega ne zanima šta si ko si... I ako naletiš na neku budalu pijanu dok ideš ulicom sama i on te napadne, ti si isto kriva, nije samo on. Ti treba da znaš ko je muško - govorio je jutjuber, dok su voditeljke bile vidno izrevoltirane njegovim omalovažavanjem ženskog pola.

Voditeljke nisu mogle da slušaju jutjuberovo vređanje i omalovažavanje žena, te su vidno iznervirane napustile studio.

Nakon ovoga su oštro reagovale pevačice Milica Pavlović i Milica Todorović.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi

Komentari (0)

Loading