Darko Lazić
Foto: Printscreen/Foto: Youtube/Printscreen

Tokom emisije "Narod pita" Mikica Bojanić dobio je teledonsku liniju, te je postavio pitanje bivšem cimeru, Miljanu Vračeviću.

-Dobro veče, Mikica Bojanić kraj telefona. Supruga i ja proslavljamo četrnaest godina našeg poznantva. Pozdavljam sve u studiju. Sa svih strana nas omalovažavaju, ali u tome neće uspeti. Pozdrav za Miljana i Anu. Mnogi se oglašavaju, a nikako da postave pitanje, pa bih ja pitao Miljana. Da li si svestan, pošto si samokritičan i porodičan čovek, da si direktno uticao na diskvalifikaciju prijatelja Zvezdana time što si se udarao u glavu? Nisi ni bio bitan te večeri, vrištao si na Anđelu i Zvezdana, da li svestan šta si uradio? - upitao je Mikica.

-Ja pred svakog stanem i kažem šta imam. Hrabrost je smeti kazati. To jutro sam ušao u par, samo jer je Zvezdan pre toga ušao sa jednim predmetom u sobu - istakao je Miljan.

-Nemoj sada da skrećeš temu. Hteo si da dokažeš da mu ja nisam prijatelj, pa si otišao u pab, a niko te nije zvao - rekao je Mikica.

-Ja sam video kako Zvezdan ulazi u spavaću sobu, bio je jako besan. Tada niko od njegovih lažnih priijatelja nije želeo da mu priđe. Posle toga mi je Anđela rekla da budem uz njega, što sam i uradio. Ja sam se u pabu našao samo jer sam želeo da budem blizu njega, a udarao sam se u glavu zbog nekih drugih razloga. Mikice, ti si njegov najveći neprijatelj, veruj mi. Ti se sad baviš sa mnom, mogao si pre neki dan da pričaš sa mnom. Ja sam tebe hranio, brinuo sam o tebi - kazao je Miljan.

-Pitao sam te nešto, da li si svestan koliko si ti uticao na to da se diskvalifikuje tvoj prijatelj Zvezdan? - kazao je Mikica.

-Postavljaš tri puta tri ista pitanja. Deluješ mi kao da si malo popio. Bitno je ko kaže, a ne šta se kaže - rekao je Miljan.

-Miljane, daće Bog da se ti i ja vidimo u emisiji. Ja sam propali pevač, a ti vratar - rekao je Mikica.

-Neka sam ja vratar, ja sam jeo hleb, koji oni sad jedu. Nemoj da prozivaš te ljude - kazao je Miljan.

-Zna se da nisi znao da staneš uz Darka Lazića - dodao je Mikica.

-Njemu dlaka jedna nije falila, nemoj ti mene sad da olajavaš. Evo sad se vidi da čovek laže- poručio je Vračević.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading