Tijana Ajfon nekada
Foto: Printscreen/Facebook printscreen

Tijana Ajfon nikada nije krila plastične operacije kojima se podvrgla, a često zna da iznenadi sve i objavi na svom Instagramu sliku na kojoj je pozira bez trunke šminke.

Inače, Tijana je dosta promenila svoj izgled, a isto tako je jednom prilikom pokazala i kako je izgledala pre svih plastičnih operacija, čime je svima jasno stavila do znanja da se ipak ne stidi svog nekadašnjeg izgleda!

Kosa je svetlija, lice nežnije, a sve ostalo je dosta uvećano.

KRATKA BIOGRAFIJA

Tijanu Maksimović je javnost upoznala kada je učestvovala u rijalitiju „Parovi“ i „Maldivi“ i od tad ne orestaje da se bruji o njoj.

Rođena je 1992. godine u sremskom selu Popinci. Odgojili su je majka Slavica, vaspitačica u vrtiću, i otac Đorđe, poljoprivrednik.

Nadimak joj je dao novinar koji je sa njom radio intervju jer mu Tijana nije bilo dovoljno zvučno. Ona je izjavila da se u početku nije dobro osećala zbog toga, ali vremenom je shvatila da ne može ništa da izmeni. Postala je i ostala Tijana Ajfon.

Svaki njen korak je bio pod budnim okom javnosti što joj je stvaralo veliki pritisak, a više puta je i javno goovorila o tome. Prvođenja, zatvor, veze sa žestokim momcima... sve to je obeležilo njen život.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi

Komentari (0)

Loading