POKAZALA TRBUŠNJAKE U 47. GODINI Ana Stanić napornim vežbanjem dovela liniju do savršenstva, pa ne prestaje da objavljuje slike sa mora
Foto: Youtube/Printscreen

Ana Stanić sa suprugom Momčilom Lavrnićem i dvanaestogodišnjim sinom Vukom letuje na Grčkom ostrvu Paros, koje je najpoznatije po svojim plažama, tradicionalnim selima okrečenim u belom i zanimljivom arhitekturom.

Pevačica se po prvi put opustila jer je konačno zadovoljna svojom linijom i izgledom, koju pokušava poslednjih godinu dana da dovede u red napornim vežbama u teretani, pa se slikala i rado kačila slike na društvene mreže. 

Ana je po ceo dan bila aktivna, pa se takmičila sa svojim naslednikom ko će duže da izdrži na sportovima na vodi. Pa je tako shvatila da joj skijanje na vodi najbolje ide, što se posle deset dana boravka na ostrvu pokazalo i po njenim izvajanim trbušnjacima.

Ana je iskoristila pauzu između nastupa da se odmori, nabaci preplanulu boju i napuni baterije, a čim se za nekoliko dana vrati u Srbiju kreće njena letnja turneja, kojoj se jako raduje, pa tako često objavi mesta u kojima nastupa.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi

Komentari (0)

Loading