Zorana Jovanović
Foto: Printscreen/Foto: Youtube/Printscreen

Naime, kako je objasnila, njen dečko je raskinuo ugovor sa klubom za koji je igrao u Americi, te će sada nastaviti karijeru u Holandiji, gde će njih dvoje i živeti. 

Ovo je, inače, prvi put da je Zorana pokazala svog dečka u vlogu, a imali smo prilike da vidimo i ceo proces pakovanja, za šta je bila zaslužna influenserka.

- Ovde je toliko bilo hektično što se tiče pakovanja, kuća je bila u haosu. Danas se selimo. Pokušavam da se vratim u vlogovanje jer će biti zanimljivo - rekla je Zorana, pa dodala:

- Čim sletimo, on ide odmah na lekarske preglede, ja pokušavam, odnosno njegova bivša žena pokušava da mi nađe frizera da se isfeniram, pošto mu je potpisivanje ugovora popodne, na koje on želi da idem, a i ja želim da idem. Zatim on u četvrtak leti na pripreme, a ja letim u Monako, Sen Trope i Nicu na četiri ili pet dana. Onda se vraćam za Holandiju, on se vraća, tražimo stan.

Njih dvoje su potom imali i peh, jer je Eloj zaboravio novčanik kada su krenuli na aerodrom, ali su uspeli da reše problem, te su uspešno krenuli u Holandiju.

Kada su tamo stigli, išli su na potpisivanje njegovog ugovora, a potom i da gledaju dva stana, međutim, influenserka nije otkrila da li će neki od njih uzeti, s obzirom na to da njen dečko želi da kupi stan. 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading