BILO ME JE SRAMOTA ŠTO IH NOSIM Ćemo progovorio o teškom detinjstvu i nemaštini
Foto: Alo/Printscreen

Svoju skromnost i prizemnnost zbog čega ga danas najviše cene pripisuje svojoj iskrenosti i hrabrosti da govori o svemu kroz šta je prolazio.

-Nisam nikada bio gladan, ali sam bio željan mnogih stvari. Mada to su bila neka druga vremena, vremena kada je na ovim prostorima sve krenulo nizbrdo. Ipak, moje generacije pamte ratove, probleme, podele po raznim osnovama i frontovima. Te podele ne podnosim, vežu me za to nemanje- prisetio se Ćemo teških životnih perioda.

Dok mnogi detinjstvo pamte kao najlepše doba, pevačevo odrastanje bilo je prožeto brojnim poteškoćama koje su od njega napravile borca, kako sebe često voli da nazove.

-Tih devedesetih je sve bilo ružno. Ja sam tada bio u Beranama, otac i majka su ostali bez posla i bilo je povuci-potegni. Eto na primer, ja nikada nisam, bio na školskoj ekskurziji zato što tada kada sam mogao nisam, da ne objašnjavam sada što, a kasnije nije bilo novca za to- ispričao je pevač nedavno za Grand, a potom otkrio detalje o kojima bi malo ko sa estrade govorio:

-Štedeo sam svoje roditelje jer sam znao da nemaju. Nosio sam patike koje mi kupe i to sa oduševljenjem a nisu mi se sviđale, na primer bilo me je sramota što ih nosim. Baš nemam problem da pričam o svemu tome i zato sam izabrao da budem borac! Ne bih da me žali niko i moj stav od početka je da želim da se borim.

Podsetimo, Ćemo je rodom iz Berana na koje je veoma ponosan, a nedavno je ekskluzivno za Grand govorio o svom rodnom mestu.

– Retko je da pevača vole iz mesta odakle je, ali ja sam ponosan Beranac. Najlepše je kada sretnem svoje drugare i kažu: „Bože, ti si ista budala kao iz srednje škole“– kaže Ćemo za koga se i dalje poznanici iščuđavaju što ga slava nije udarila u glavu.

– Nisam ja Elton Džon ili neko sa svetskom karijerom. priznajem, dosta ljudi sam zaboravio jer ih ne srećem često, ali uvek se javim svima koje sretnem– iskren je pevač.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading