Hoze Mario ubijen
Foto: Printscreen/Foto: Youtube/Printscreen

Hoze Mario Duarte, poznat kao Mario di-džej ubijen je u nedelju u Pirapetingi, u Brazilu kada je odbio da nastavi da pušta muziku u Baru do Branco, pišu strani mediji.

Muzičar Hoze izvučen je iz svoje kuće pod pretnjom pištolja, a nasilnici su ga potom odveli u udaljenu oblast Alto do Moro. Tu je ubijen iz vatrenog oružja.

Mario je prvo preko svog Instagrama pozvao ljude u pomenuti bar uz obećanje da će "svirati samo najbolje", ali se žurka završila tragično po njega. U trenutku kada je Mario rešio da završi sa puštanjem muzike, grupa muškaraca je počela da ga muči da nastavi da je pušta.

Hoze Mario ubijen

Foto: Youtube/Printscreen

 

Svedoci su ispričali da je banda počela da se svađa sa di-džejem, pre nego što je on krenuo kući. Po povratku na svoje imanje u Santo Antonio de Padovi, najmanje dvojica muškaraca su ga pratila pre nego što su ga iz mraka napali. Hoze je izvučen iz svoje kuće pod pretnjom pištolja, a nasilnici su ga potom odveli u udaljenu oblast Alto do Moro.Tu je ubijen iz vatrenog oružja.

Nekoliko ljudi koji su bili prisutni na žurki identifikovali su jednog od osumnjičenih. policiji su rekli i da ih je čovek upozorio da će ih ubiti ako se usude da ga prijave. Osumnjičeni je pobegao prema Minasu, ali su ga policajci uhapsili u Estrela Dalvi. Priveden je i jedan od njegovih drugara koji se krio na istoj adresi.

Policija je kasnije saopštila da je treći muškarac uhapšen u vezi sa ubistvom na nepoznatoj lokaciji, a istraga se nastavlja.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi

Komentari (0)

Loading