Alina Juhart
Foto: Alo/Foto: Alo!

Alina Juhart, takmičarka „Zvezde Granda“, privukla je veliku pažnju javnosti kada se pojavila, budući da od samog početka nije krila da je rođena kao muškarac i često je istupala u javnost sa novim detaljima iz svog života.

Alina Juhart

Foto: Alo!

 

Ona se sada pojavila na premijeri filma "Barbi" i oduševila sve svojim stajlingom. Alina je zablistala u roze haljini, te tom prilikom priznala da je upravo njena mama osetila da je u ženskom duhu.

- Moja mama je negde osetila da sam ja devojčica i ona je meni dozvolila da se igram sa barbikom, tako da je to bio prvi dodir mene sa ženom u sebi i barbi meni znači mnogo. Mislim da je jako bitno da svaka žena upozna različite vrste "barbi" lutke jer to predstavlja ono što ja u stvari predstavljam, da smo rođene različite i da svaka mora da prihvati sebi.

Alina je otkrila da je i dalje u kontaktu sa svojom mentorkom Cecom Ražnatović.

- Ceca je toliko dobro prema mene, ja ne mogu da verujem da se nas dve i dalje kuckamo, da smo na vezi... Zadnje što mi je rekla je: "Samo gazi". To mi je savet od nje - rekla je "Zvezda Granda" kroz osmeh i istakla da nikako neće dozvoliti da padne u zaborav.

Alina Juhart

Foto: Alo!

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi

Komentari (0)

Loading