VELIKO IZNENAĐENJE! Elektra Elite specijalna gošća svetskog Haralda Gloocklera na nemačkom RTL 2!
Igor Živković

Novi potez samozvane porno folk dive dao je odgovor na mnoga pitanja. Naime, pre dve nedelje u medijima je osvanula informacija da će ona biti deo najpopularnijeg nemačkog rijalitija "Harald Gloockler Sucht Das Gluck" koji je nedavno počeo sa emitovanjem na RTL 2.

VELIKO IZNENAĐENJE! Elektra Elite specijalna gošća svetskog Haralda Gloocklera na nemačkom RTL 2!

IGOR ŽIVKOVIĆ

 

Elektra se pojavljuje u jednoj od prvih epizoda, gde ju je ugostio osnovač šou programa, a reč je o svetskom modnom magu i multimilioneru iz Nemačke Haraldom Gloockleru. Pevačica je na svom Instagram nalogu objavila najavu učešća, u kojem je svom pomenutom dugogodišnjem prijatelju svoj život dala na tacni, te mi je ispričala sve do najsitnijeg detalja: kako je rešila da postane transrodna osoba, kako je ušla u svet prostitucije, sa kakvim se problemima suočila i slično.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by RTLZWEI (@rtlzwei)

Komentariše se da je sama najava digla veliku prašinu u Nemačkoj koja je i televiziji dala na velikom značaju i gledanosti. S druge strane, ona će se navodno pojaviti u još nekoliko epizoda u kojima se najavljuje ludilo.

Podsetimo, Elektra je zimus dobila ponudu od osnivača da učestvuje u projektu koju je odmah prihvatila zbog st.arog poznanstva. Nekoliko puta je išla kod njega na pregovore, a potom i snimila.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi

Komentari (0)

Loading