Saška Veselinov dovela liniju do savršenstva nakon porođaja
Foto: Alo/Printscreen

Da je stara narodna „Hrani zmiju da te ujede“ i te kako tačna, uverila se i pop zvezda Milica Pavlović, koja je kolegu i producenta Albina vinula u zvezde kada je sa njim snimila duetsku numeru „Šećeru“ na svom prošlom albumu i napravila neverovatan hajp oko mladog kolege.

Kako je vreme prolazilo, Albino je zahvaljujući uspehu ove numere postao izuzetno tražen, a čini se da ga je izjava seksi senjorite da je krenuo nekim putem za koji ona smatra da nije dobar i te kako pogodila.

Iako su se mnogi nadali da će na novom albumu Pavlovićeve doći i do kolaboracije sa Albinom, to se nije desilo, a pop zvezda je nedavno za Alo! istakla da joj od bivšeg saradnika nije stigla ni čestitka povodom novog projekta.

ALBINO JE TALENTOVAN

- Nije mi čestitao, a mogao bi! Svi znamo koliko je teško napraviti album. Treba opravdati očekivanja publike. Obradovalo bi me da mi čestita! Ja, evo, njemu čestitam na svemu što radi, sve je to meni simpatično. Drago mi je da sam prepoznala njegov talenat, tu pesmu sam mogla da kupim i otpevam sama. Htela sam da skrenem pažnju javnosti na njega, on je pretalentovan. Retko ko je poznavao tad njegov rad, htela sam da mu pomognem. Ja se nadam da sam mu pomogla. Danas sigurno mnogi ne bi snimali duete sa njim da nisu čuli pesmu „Šećeru“ - istakla je Milica tada za Alo!.

S druge strane, Albino zahvaljujući ovoj njenoj izjavi gostuje na svim TV stanicama gde daje ne toliko džentlmenske izjave povodom saradnje sa Pavlovićevom.

NEISPLATIVA SARADNJA?

- Bilo je neisplativo raditi sa njom. Imam mnogo bolje i normalnije saradnje sa nekim drugim ljudima - izjavio je mladi pevač.

Ovu njegovu izjavu na nož su dočekali fanovi seksi senjorite, ali i snajka Novaka Đokovića, Saška Đoković, koja je Milici pružila veliku podršku.

PAO NA TESTU LJUDSKOSTI

„Zamisli situaciju u kojoj ti neko pruži medijski prostor, kupi od tebe pesmu i otpeva sa tobom duet po kom ti postaneš globalno viralan i na kontu te saradnje živiš život kakav si sanjao... Sve ono što si godinama gradio je sada neko prepoznao i pružio ti priliku da se pokažeš. Normalan čovek bi bio zahvalan, zar ne? A ti uradiš baš sve suprotno i padneš na testu ljudskosti“, napisala je Saška i dodala:

„Žao mi je, ja sam za ovog momka radila muzički spot i bila deo njegovog projekta pre nekoliko godina, ne poznajem ga kao takvog. Jako je bitno ostati svoj, kakva god te slava ponela. Volimo te, Milice, prava si lavica“, napisala je Saška na Instagram storiju.

 

Podsećanja radi, hit pesma „Šećeru“ i nakon godinu dana je ostala jedna od najslušanijih numera u diskotekama i klubovima, a zahvaljujući kolaboraciji sa Milicom Albino je napravio i snimio veliki broj dueta sa njenim koleginicama.

Teodora je pljuvala, Milica je spustila!

Teodora Džehverović takođe je snimila duet sa Albinom, a i sama je nedavno pokušala da isproziva Pavlovićevu. Međutim,  Milica je za Alo! rekla kako je oduvek podržavala Džehverovićevu, posebno jer je ona kroz muzičko takmičenje pevala njene pesme. Milica je, takođe tada za Alo! otkrila da joj je čak pomogla i oko kostima koji je ova nosila na dočeku 2023. godine ispred Skupštine.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading