Ćira
Foto: Printscreen/Foto: Printscreen/instagram

Dejan Ćirković Ćira devedesetih je harao muzičkom scenom i bio je jedan od najpoznatih pevača Granda, međutim odlučio je da napusti estradu i danas živi potpuno drugačijim životom i van granica naše zemlje.

Više od 25 godina Ćira boravi u Štutgartu, a za domaće medije se oglasio tokom pandemije korona virusa, te istakao da teško podnosi što nije u mogućnosti da posećuje rodbinu i porodicu u Srbiji, kao i da jedva čeka da se vrati u domovinu.

Otkrio je i da živi u kolibi iznad Štutgarta i da se posvetio poljoprivredi.

Tu sam od marta prošle godine, sad će da bude tačno godinu dana kako sam u kolibi, rekao je tada pevač koji je tada odlučio da se obezbedi na vreme, pa je posadio povrće za sopstvene potrebe.

Za Ćiru kažu da je jedan od najduhovitijih pevača na estradi. On je jednom prilikim otkrio da je mnoge teške životne situacije prebrodio zahvaljujući svojim dugogodišnjim prijateljima iz Srbije, a najviše mu je pomogao Saša Popović, kojem je bio prinuđen da otkaže saradnju.

Zbog brojnih televizijskih gostovanja Ćira iz Štutgarta dolazi u Beograd, te se s vremena na vreme desi da zaboravi da ponese svečaniju garderobu, pa bude primoran da potraži nešto u Popovićevom ormaru. Međutim, kako kaže, više mu to ne odgovara - "Smršao je baš, pa svu garderobu skrati vamo, smanji tamo, to mi više ne odgovara. Ali nema veze, ako su cipele manji broj, malo sprčim prste i za jedno snimanje to nije problem", našalio se Ćira i rekao da mu Saša dođe kao glavni stilista kod kojeg i odseda kada boravi u Srbiji. Osim konfekcijskog broja, Popović i on imaju isti ukus, pa tako često na sebe obuče sve što nosi i Saša.

Imam više ciljeva kako svojih, tako i sa grupom 'Ritam Srca', Joca Dević i ja smo ponovo pokrenuli grupu. U Nemačkoj sam se malo ulenjio. Dolazio sam u Srbiju, ali više u Aleksandrovac. Dugo nisam ništa ni snimao, pa nisam hteo da uzimam nekome minute kad nisam imao šta da promovišem".

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading