MARIJA MIKIĆ KRSTILA ĆERKU Upriličeno slavlje u krugu najbližih, a pevačicin muž pao u trans od sreće, hit kadrovi! (FOTO)
Foto: Printscreen/Foto: Printscreen/instagram

Marija Mikić porodila se pre godinu dana i rodila je ćerku Đurđu, kojoj su ona i njen suprug danas napravili krštenje.

Naime, samo četrdeset dana od kada je na svet donela Đurđu, pevačica je saznala da je ponovo u drugom stanju, a nedavno se ponovo porodila i na svet donela dečaka.

Naime, u njihovom domu danas se slavi, a svečanoj ceremoniji prisustvovali su samo najbliži.

Marijin muž bio je među najveselijima na krštenju svoje ćerke Đurđe i sve vreme je ljubio i grlio pevačicu, koja mu je rodila dvoje zdrave i lepe dece, a u jednom trenutku ga je toliko ponela muzika da je pao u potpuni trans, te je širio ruke, dok ga je prijatelj držao.

Za malu Đurđu napravljena je torta sa specijalnim vatrometom, a dok ju je pevačica držala, ona je oduševljeno gledala i sve vreme se smejala.

Podsetimo, Marija Mikić i njen suprug odlučili su da naprave glamuroznu svadbu, koju su već jednom otkazali.

- Najbitnije mi je da mi bude udobno u venčanici i da se lepo provedem pre svega. Na dan venčanja će babica iz Višegradske čuvati našu decu. Zvala sam na svadbu i neke koleginice sa estrade. Imam jako drage koleginice koje sam pozvala, ne znam ko će moći da dođe jer je svadba usred leta, za vreme nastupa i letnje sezone - rekla je Marija nedavno za "Informer".

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi

Komentari (0)

Loading