Toše i Andrijana
Foto: Printscreen/Foto: Youtube/Printscreen

Anđeoski glas, dobrota koja je prevazilazila granice ovozemaljskog, karijera u usponu, brojni hitovi, prerano ugašen život.

Sam pomen Tošeta Proeskog i posle skoro dve decenije od njegove smrti izaziva posebnu žal koja ne prolazi, a život i karijera pevača anđeoskog glasa još uvek su tema gotovo svih poštovalaca njegovog lika i dela.

Proeski nije mnogo voleo da eksponira privatni život, isti je posvetio muzici zbog koje je ostavio večni pečat na estradnom nebu, ali njegovu naveću ljubav, Andrijanu Budimir, gotovo svi znaju!

Vezu su započeli 2001. godine, ubrzo nakon toga se razišli, da bi romansu obnovili 2007. godine i stupili u zajednički život, i to na Tošetov rođendan, 25. januara.

Andrijana je jako teško podnela Tošetovu smrt, sve vreme je ponavljala da ne zna kako će dalje nastaviti život i da joj je žao što pevaču nije rodila dete.

Tošetova izabranica je nakon njegove smrti nailazila na razne neprijatnosti, a jedna od najvećih dogodila se nakon njegove sahrane, gde joj je Tošetov zet zabranio da ulazi u njihovu kuću kako ne bi došla u posed pevačevih albuma na engleskom i tako se obogatila.

Pored ovoga, na sudu je bila sa Tošetovom menadžerkom, koja je tvrdila da rukometašica nije ni bila u vezi sa pevačem.

Andrijana je godinama kasnije pronašla sreću pored jednog ugostitelja iz Makedonije, a sa njim ima sina Maksima.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading