Boban rajović novi spot
Foto: Alo/Foto: Dejan Milićević

Pevač Boban Rajović već godinama unazad prisutan je na estradi, gde je prepoznatljiv je po svom imidžu, a sada je otkrio da li bi nekada otišao na transplantaciju kose.

-Nikada ne bih nadogradio kosu, mislim da mi ćela lepo stoji i po tome sam između ostalog i prepoznatljiv publici, tako da ne- rekao je Boban, pa je priznao koliko sklekova može da uradi. 

-Nisam u formi, mogu nekih 70 u cugu.

On je tri decenije u skladnom braku sa suprugom Draganom, koja se retko eksponira u javnosti, a pevač je sada šokirao priznanjem da se dogodi da flertuje svakog vikenda.

-Kad sam na bini sigurno se nasmejem velikom broju žena. To je deo mog posla. Dešavalo mi se i da poljubim neku u obraz. Ako je to flert onda mi se često dešava, bukvalno svaki vikend- rekao je Boban za Kurir.

Inače, Boban i njegova životna saputnica imaju troje dece - ćerke Ivanu i Anđelu i sina Andriju, koji su otišli svojim putem i ne žive sa roditeljima, što je njih dodatno zbližilo.

- Od tada smo se još više zbližili, držimo se za ruku, mazimo se, ljubimo i pazimo kao da smo se vratili u neke pubertetske godine - rekao je Boban.

Na kraju je Boban otkrio i koliko je najviše potrošio u kafani:

-Desilo se da potrošim i 2.000 evra.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading