Saša Joksimović
Foto: Printscreen/Foto: Printscreen/instagram

Staru narodnu izreku „Ljubav ne zna za granice“ osporio je glumac Saša Joksimović čija je dvodecenijska ljubav sa suprugom Nevenom ipak naišla na granicu, a zatim doživela i potpuni krah.

Kako Alo! ekskluzivno saznaje od izvora bliskog glumcu, supružnici su u poslednjem periodu nailazili na sve češće nesuglasice, te su se složili da je razvod braka najbolji ishod.

- Nevena i Saša se zabavljaju još od perioda srednjoškolskih dana. U pitanju je, dakle, ljubav koja traje više od 20 godina. Tokom njihovih tinejdžerskih dana su imali dosta čarki, kao većina dečjih ljubavi, ali vremenom su uplovili u mirnu luku i izgradili odnos na kom su im zaista mnogi zavideli - ispričao je sagovornik na samom početku, a onda je otkrio kako je došlo do rastanka partnera.

- U poslednjih nekoliko meseci je sve počelo da se menja. Oni nikome nisu želeli da pričaju o tome, pa čak ni najbližima, ali se osetila ta loša energija među njima. Na porodičnim i prijateljskim okupljanjima se jasno videlo da su distancirani, a sve probleme su držali u svoja četiri zida. Sada su konačno presekli i shvatili da je razvod najbolja opcija - zaključio je za Alo! izvor blizak doskorašnjim supružnicima.

 

Saša se u toku jučerašnjeg dana oglasio na svom Instagram profilu, te potvrdio reči našeg sagovornika.

„Obaveštavam sve da Nevena i ja više nismo zajedno. Svako svojim afinitetima i dosta je bilo. Budi najbolja mama našem Iliji, a neću ni ja biti loš tata.“

Kako bismo dobili komentar o tome šta je uzrokovalo raskol ljubavnika, kontaktirali smo sa Sašom, a on je kratko odgovorio:

- Nemam komentar, nisam voljan da govorim o tome - rekao je Saša za Alo! verovatno aludirajući na to da još uvek nije spreman da govori o ljubavnom brodolomu.

 

Saša: Ne mogu da živim bez žene!

Trenutna situacija zatekla je kako ljude bliske doskorašnje bračnom paru tako i celokupnu javnost budući da je Saša redovno isticao kako je njihova ljubav nesalomiva.

- Kakav crni razvod! Ja ne bih mogao da živim bez moje žene, kao ni ona bez mene. Uostalom, bilo bi glupo da se razvedemo posle dvadeset godina. Ako smo izdržali zajedno dve decenije, izdržaćemo još toliko - rekao je Joksimović svojevremeno.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading