Željko i Saša
Foto: Printscreen/Foto: Printscreen/instagram

Saša Joksimović obavestio je svoje pratioce na društvenim mrežama da se posle 22 godine braka razvodi od supruge Nevene.

- Obaveštavam sve, Nevena i ja više nismo zajedno. Svako svojim afinitetima i dosta je bilo. Budi najbolja mama našem Iliji, a neću ni ja biti loš tata. No comment - napisao je glumac.

Glumac je često pričao u medijima o braku, supruzi Neveni, ali i porodičnim odosima sa bratom pevačem Željkom Joksimoviće.

S obzirom na to da iza sebe ima uspeh i karijeru, jednom prilikom je za Story otkrio da li mu smeta etiketiranje da je brata Željka Joksimovića.

- Ne etiketiraju oni mene, već sebe. To znači da ne znaju da rade svoj posao kako treba. Novinare samo jednom upozorim, posle toga prekidam saradnju. Toliko sam toga postigao u poslu da mi „prikolice“ i epiteti uopše nisu potrebni. Ko to ne zna, neka odmah prestane da se bavi svojim poslom.

Da li je zaista sa bratom Željkom imao većih razmirica i o kakvim svađama je reč glumac je objasnio:

- To bih zadržao samo za sebe. Posle ovoliko iskrenosti imam pravo na to. Moram da budem blizak sa svojim bratom, ali se ne družimo porodično.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading