Kuća Mileta Kitića
Foto: Printscreen/Printscreen

Kuće javnih ličnosti uvek su intrigirale javnost. Da je pevanje unosan posao svedoče bankovni računi naših pevača, a tome koliko su imućni najviše su posvedočile nekretnine, koje vrede milione. Svi oni imaju svoj ukus i stil, a mi vam otkrivamo kako su sređeni enterijeri nekih javnih ličnosti. Jedno je sigurno. Svi vole zlato i luksuz.

Goca Božinovska

Gocina porodična kuća u Surčinu okružena je kapijom impresivnih dimenzija ispred koje se nalaze i kamere za nadzor, dok u prostranom dvorištu ima i bazen. Unutrašnjost vile opremljena je raskošnim stilskim nameštajem i brojnim skupocenim predmetima i detaljima u boji zlata. Pored kamina nalazi se velika uramljena slika pevačicinog pokojnog muža, u ogromnom zlatnom ramu a tu je i najmodernija tehnika kao i kućni bioskop. Kuhinja u zelenoj boji rađena je upravo po Gocinoj želji.

Branka Sovrlić

Branka Sovrlić poseduje nekoliko luksuznih nekretnina, a najviše vremena provodi u žutoj vili na Ilidži pored Sarajeva, koja je vredna milion evra. Sovrlićeva je jednom prilikom otkrila da je njen suprug bio zadužen za eksterijer, a ona za enterijer, dok je samu unutrašnjost opisala kao mešavinu "stilskog nameštaja i džidžica". Vila je puna antikviteta i sam luksuz odiše na svakom koraku, umetničke slike, lusteri od kristala, nameštaj od punog drveta, zlato. Dvorište je veličine jednog parka gde je smešten bazen, deo za druženje i fontana.

 

Ljuba Aličić

Ljuba Aličić od svog rođenja živi u Šapcu, a tamo je izgradio i velelepnu vilu. U samom centru grada nalazi se Aličićeva ogromna kuća, obojena u tamnoroze boju. Osim što je ogromna, Ljubina kuća unutra sva je od pozlate, a puna je umetničkih slika na zidovima i antikviteta. Zidovi su u zlatnoj i crvenoj boji, a zlatni detalji ipak dominiraju, te se s pravom može reći da je ovo jedna od najluksuznijih kuća poznatih na našim prostorima, a svakako i najskuplja kuća u Šapcu! Pevač je nedavno izjavio i da je dok je putovao po Americi donosio najskuplji porcelan, a iz Egipta je donosio nameštaj.

Mile Kitić

Vila Mileta Kitića opasana je visokim zidinama sa crnom ogromnom kapijom, a roletne na prozorima spuštene. U enterijeru vile preovladava bela boja sa svih strana, a može se videti i krem mermer, kao i dekoracija koja je usklađena sa istim. U kući posebnu pažnju privlači kamin, koji njihovom domu daje posebnu toplinu i osećaj ušuškanosti i porodičnog prostora. Imaju čak dve dnevne sobe, dok je jedna u belim i krem nijansama, druga je u malo mračnijoj varijanti crvenim zidovima i crnom garniturom. Sav nameštaj je uglavnom od kože pa su i tepisi od kože divljači. Vila takođe poseduje i bazen koji se nalazi u centru, bilijar salu, ogroman garderober, a spekuliše se i da je pevač izdvojio preko pola miliona evra za opremanje ovog zdanja.

(Kurir)

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading