INCIDENT NA OTVARANJU LOKALA BAKE PRASETA Deca se bacala na automobil, roditelji doživeli nervni slom, umalo došlo do kobnog epiloga
Foto: Alo/Printscreen

Opšti haos desio se u Čačku na otvaranju lokala Jutjubera Bogdana Ilića, poznatijeg kao Baka Prase.

Naime, lokal brze hrane nalazi se nadomak OŠ Dragiša Mišović, a roditelji mnogobrojne dece zgroženi su ponudom, tačnije oblikom valfa, koji izgleda kao muški polni organ.

Na snimcima koji su se pojavili na društvenoj mreži Tiktok vide se deca koja skaču po automobilu, bacaju se na automobil u pokretu, a obezbeđenje ne uspeva da skloni tinejdžere.

Na objavi koju je podelila jedna majka, nižu se brojni negativni komentari Čačana, među nekima su i oni koji su juče posetili ovaj lokal.

- Moja deca danas navalila da ih vodim kod Bake na pljeskavice. Ajde rekoh kad su navalili da ih odvedem da mi ne kukaju. Prvo što sam primetio da je unutra krcato, i sve deca od 10 do 15 godina. Po stolovima razbacane kese, limenke, salvete, poslužavnici, kutije od palačinki -  navodi ona. Kako kaže, niko ne pomišlja da dođe da to skloni sa stola.

- Kada smo poručili hranu dobili smo broj i čekali naš red. Skoro čitav sat za dve pljeskavice koje staju 240,00 - navodi ona.

- Sve u svemu, usluga, cene, nepijatnost radnika iznenađuje - dodaje ogorčena žena.

- I još jedna stvar, pravi vlasnici su Kinezi, ovaj Baka Vepar je samo reklama za koju dobija garant dobru kintu. Otišli smo sad i nikad više - stoji u objavi.

- Na otvaranju je bilo bar oko 300 dece. Bacali su se na kola, skakali oko njega, histerija i euforija. Sve dok roditelje te dece bude baš briga i ne budu znali gde su im deca, nema nam pomoći - navodi se u komentaru.

Žitelji Čačka ističu da su se u prvi mah radovali otvaranju lokala, ne sluteći o čemu se zapravo tu radi, a sada su, kako ističu, zgroženi.

Oglasili su se i žitelji Čačka u blizini Osnovne škole gde je lokal brze hrane otvoren, a oni kažu da su se u početku radovali otvaranju lokala sa slatko-slanim zanimacijama.

- Kada smo videli šta se tamo prodaje, odlučila sam da svoju decu ne vodim, niti da kod njih kupujem. Sramota me od svoje dece i porodice, šokirana sam. Isto mišljenje dele i komšije i koleginice, svi ćemo bojkotovati odlazak u ovaj lokal. Ali, najviše me zaprepastilo saznanje koje sam jutros dobila, ova palačinka se prodaje u Beogradu i drugim gradovima po Srbiji, zašto niko ranije reagovao. Ljudi, pa ovo je prevazišlo svaku granicu - kaže G. B. majka dvoje tinejdžera za Telegraf.

Međutim, za razliku od roditelja deca su otvaranje restorana dočekali u velikom broju, a pojava njegovog vlasnika dočekana je sa oduševljenjem.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading