Igor i Teodora
Foto: Alo/Foto: Alo/ilustracija

Ljubavni život lepe glumice Teodore Bjelice oduvek je intrigirao deo javnosti, budući da je svim silama želela da ga sakrije, a pogotovo otkako je uplovila u ljubavnu romansu sa sinom folk pevača Dragana Kojića Kebe, Igorom Kojićem. Sada, ni trepnula nije, te se bez imalo zadrške oglasila i istakla da su na njihovu romansu stavili tačku.

NE MOŽE DA SE OPORAVI OD RASKIDA! Igor Kojić razoren nakon što ga je ostavila Teodora Bjelica, ostao potpuno sam! (FOTO)

Foto: Youtube/Printscreen

 

Bivši fudbaler i glumica su prekinuli svaki kontakt otkako su pomenutu vezu okončali. O razlozima raskida se još uvek nisu oglašavali, ali oni upućeni u vezu kažu da su ih drugačija interesovanja, ali i to što Kojić ne želi ozbiljnu vezu udaljili.

- Igor i Teodora su raskinuli pre nekoliko nedelja. Inicijator je bila Teodora, koja je shvatila da bivši Severinin muž nikako nije za nju. To su joj rekle i sve prijateljice, ali ona je bila baš zaljubljena u njega. Ipak, s' vremenom su počele nesuglasice, te je ona shvatila da Igor ne želi ozbiljnu vezu i da nije za nju. To je sve počelo da je guši. Sela je s njim i objasnila mu da je najbolje da zasad naprave pauzu. Igoru nije bilo pravo, ali složio se s njenom odlukom. Nije dugo patio, već neko vreme izlazi sa društvom. Baš se opustio, tako da nikog ne treba da iznenadi ako uskoro bude našao novu devojku - ispričao je izvor za Kurir.

Teodora Bjelica

 

Printscreen

Bjelica je takođe istakla kako je raskid veze neminovan, budući da su prestali jedno drugom da prijaju.

Mnogi komentarišu kako je Igora neka bivša devojka sigurno proklela, da mu u ljubavi ne ide, jer zaista mu ništa od ruke nije krenulo na tom polju.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading