OTKRIVAMO Rada Manojlović zbog lošeg psihičkog stanja nije spremna za porodicu, Haris ju je ostavio jer nije želela da rodi dete!
Foto: Alo/Foto: Dejan Briza

Rada Manojlović otvoreno je pričala o emotivnim brodolomima koje je doživljavala, a kako Alo! saznaje, gubitak majke i teške životne okolnosti ostavile su trajne posledice na pevačicinu psihu zbog čega ona nije spremna da ima decu.

Rada Manojlović

Foto: ATA Images

 

Naime, prema rečima izvora bliskog pevačici, Rada već godinama pije antidepresive, te za sebe smatra da nije adekvatna osoba za odgajanje i vaspitavanje deteta.

- Radino psihičko stanje nije na zavidnom nivou. Kao jako mlada je ostala bez majke, te je svu brigu oko domaćinstva i porodice preuzela na sebe. To je umnogome uticalo na njeno zdravstveno stanje, kao i na način na koji gleda na život - rekao je na samom početku razgovora sagovornik.

- Ona gotovo svakodnevno vodi unutrašnje borbe koje znaju da budu užasne. Često ne ume sama da se izbori sa životnim poteškoćama, zbog čega pije antidepresive koje joj je prepisao lekar i na taj način traži beg od realnosti - objasnio nam je izvor blizak pevačici, koji ističe da upravo zbog toga ona još uvek nije spremna da postane majka.

Rada Manojlović

Foto: Printscreen/instagram

 

- Rada je oduvek bila u dugim vezama, te su mnogi u čudu što ni sa jednim partnerom nije osnovala porodicu. Oni ne znaju da je upravo njeno poljuljano psihičko stanje uticalo na to da Rada nema razvijen majčinski instinkt. Ona je veoma samokritična i smatra da kao neko ko nije sposoban da vodi računa o sebi bez stručne pomoći neće moći da brine ni o drugom biću - objasnio nam je sagovornik, koji otkriva da je upravo zbog toga pevačica raskinula dugogodišnju vezu sa Harisom Berkovićem.

- Rada krije mnoge stvari o svojoj vezi sa Harisom. Iako ga uvek u javnosti hvali, nije sve bilo idealno, a Berković nikada nije mogao da razume to što ona nije spremna da ima dete. Oduvek je maštao o tome da će imati veliku porodicu i bio je uvređen zbog toga što Rada ne deli njegove snove. To je bio jedan od razloga zbog kojeg su se razišli - zaključio je izvor za Alo!.

Da su naša saznanja istinita, potvrdila je i sama pevačica.

- Tema mog majčinstva je pitanje za psihologa ili psihijatra jer ja prosto nemam taj osećaj, nezavisno od toga koja je osoba pored mene. Mislim da neko ko pri svakom životnom problemu pije lekove nije spreman da ima dete - rekla je Rada svojevremeno u jednoj emisiji.

Zbog Milana htela da se ubije

Radina prva javna veza bila je sa njenim kolegom Milanom Stankovićem, a ljubavnici su u odnosu bili pet godina. Manojlovićeva je otkrila da je do kraha ljubavi došlo zbog njenog simpatisanja drugog muškarca, te da je zbog toga imala suicidne misli.

- Zaljubila sam se u drugog. Bilo mi je krivo zbog toga i čak sam pomišljala da se ubijem. Bilo mi je nenormalno teško jer se u meni borila strast prema drugom muškarcu protiv onoga što sam imala sa Milanom - rekla je Rada jednom prilikom.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading