OSTAVIO ŽENU, PA SA NJOM DOBIO DVOJE DECE! Svi su bili protiv njih, a ovo je ljubavna priča Marije Mikić i njenog verenika!
Foto: Alo.rs

Pevačica Marija Mikić uživa u ljubavi sa svojim izabranikom Jovanom Pantićem sa kojim ima dvoje dece, ćerku Đurđu i sina Miliju.

Malo ko zna kako je počela njihova ljubaa priča, a kako izvor blizak pevačici otkriva, niko nije mislio da će ovaj par opstati.

Naime, od trenutka kada su se upoznali sevnule su varnice, međutim Jovan je u tom trenutku bio oženjen. Sa svojom, sada bivšom partnerkom, ima sina, a Jovan je nekadašnjoj izabranici odmah stavio do znanja da se sa Marijom rodila ljubav, i usledio je sporazumni rastanak.

Da je sve prošlo bez skandala i u najboljem mogućem redu, govori i činjenica da Jovanov sin iz prvog braka često boravi kod njih, kao i to da neizmerno voli brata i sestru, a to svakodnevno i pokazuje.

Štaviše, prilikom gostovanja u jednoj emisiji, Marija je imala samo reči hvale za Jovanovu bivšu ženu, te se stvara osećaj da su svi oni u izuzetno korektnim odnosima.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi

Komentari (0)

Loading