Indi Aradinović
Foto: Printscreen/Foto: Printscreen/instagram

Popularna pevačica Indi je u društvu svoje drugarice i druga odlučila da odmori od teškog perioda koji je iza nje i proslavi svoj 37.rodjendan. Odlučili su se za Egipat, a Indi je po prvi put posetila tu zemlju.

Interesantno je to, da je vlasnik hotela u kojem odsedaju, čuo od gostiju da je srpska pevačica vrlo popularna i ima hitove koji su gosti pevušili dok je prolazila hodnikom, te predložio interesantnu organizaciju njenog rođendana uz nastup!

Vlasnik hotela je tada došao na ideju i pitao da li sam zainteresovana da u večernjim časovima, posle večere priredim gostima malo iznenadjenje i otpevam svoje hitove. Ja sam prihvatila sa zadovoljstvom i doživela prijatno iznenadjenje, koje je vlasnik u dogovoru sa mojom drugaricom organizovao, da moj rođendan i taj šou bude na najvišem nivou, rekla je Indi, pa dodala:

-Presrećna sam što slavim rođendan na moru, pre svega po prvi put u Egiptu i sa svojim dragim ljudima. Upoznala sam još mogo ljudi ovde i srećna sam kada vidim koliko me vole , znaju moje pesme, traže da se slikaju i pevaju zajedno sa mnom, zaključila je ona.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi

Komentari (0)

Loading