VALJAO SAM SE PO PODU ZARAD BAKŠIŠA Era Ojdanić progovorio o privatnim proslavama, pa potkačio Đanija
Foto: Printscreen/Printscreen

Naime, dok pop pevačica tvrdi da nikad ne uzima bakšiš, njen kolega narodnjak priznaje da se valjao po podu na mnogim slavljima kako bi ga gosti čašćavali!

Da li ste spremni na sve zarad dobrog bakšiša?

Marija:  Ja bakšiš ne uzimam jer su moji nastupi vremenski ograničeni, a i pevam pop muziku, koja ne zahteva tu vrstu čašćavanja. I nisam spremna da uradim sve za bakšiš, već odradim nastup i idem kući! Svaka čast devojkama koje sebe nazivaju kraljicama bakšiša, ne smatram to ružnim, ali za mene je ipak bina moj teren i tu nema bakšiša.

Era: Nisam gadljiv na bakšiš, valjao sam se po podu na raznim slavljima milion puta. Procenim atmosferu i ljude oko sebe da bih znao gde su "najtanji". Đanija podržavam iako ga mnogi pljuju što je zbog bakšiša pio iz cipele. Što se tiče tih bizarnih situacija, kod mene ipak postoji neka granica i ne bih radio nešto što bi ugrozilo moj ugled na estradi.

Da li Evrovizija treba da bude kruna karijere svakog pevača?

Marija:  Ne, to zavisi kako ko vidi svoju karijeru. Nekome je kruna koncert, nekome duet, dok je Evrovizija lepa stavka u karijeri, volela bih da mi se desi, ali nije mi prioritet. Ja kao krunu karijere vidim sebe u Areni, bez ikakvih specijalnih efekata, kako sedim na barskoj stolici i pevam svoju najlepšu baladu.

Era: -Treba! Mora neko da bude ime i prezime da bi otišao tamo da predstavlja svoju zemlju. Ja sam oduvek bio u nekom svom fazonu i nisam imao želju da odem na to takmičenje.

Da li je teže pevačima ili pevačicama?

Marija: Pa iz jednog ugla je teže pevačicama, zbog pauze tokom porodiljskog odsustva. Sa druge strane, smatram da pevači imaju veliki teret jer su glava kuće i moraju da zarade za celu porodicu. Ipak mislim da je teže pevačima!

Era:  Teže je muškarcima jer su oni "nosioci" familije i moraju najviše da potegnu, i moralno i materijalno! Muško je stub kuće. Bez čvrste ruke dobrog domaćina kuća neće opstati!

Da li su muškarci sa dugom kosom manje muževni?

Marija:  Zavisi kako kome stoji, neka svako fura neki svoj fazon, ali ja nikad ne bih bila sa muškarcem koji ima dugu kosu. Nisam u fazonu da sa partnerom idem kod istog frizera na feniranje!

Era:  Ranije sam nosio dugu, kovrdžavu kosu jer je bila takva moda i tada su samo takve frizure bile muževne. Sada je drugo vreme, klinke vole samo ćelavce sa napumpanim mišićima, tako da su dugokosi u drugom planu.

Da li kućne poslove delite na muške i ženske?

Marija: -Delimo! Moj muž, recimo, voli da usisava, jer smo nedavno kupili jedan zanimljiv usisivač, pa mu je to kao igra. On je zadužen i za održavanje dvorišta, dok ja radim ostale ženske poslove. Meni ti poslovi smiruju vijuge i uživam u njima.

Era: -Ne, ja sve radim. Metlu ne ispuštam iz ruke, perem sudove, ispeglam kada mi nešto treba... Nije me sramota da radim kućne, ženske poslove, bolji sam od svake higijeničarke. A muške poslove da ne spominjem, za to sam ja uvek zadužen, mada nije ni mojoj pokojnoj ženi Ljupki bilo teško da izađe na njivu i uradi šta treba- rekao je za Informer. 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading