OVO JE SUPRUGA HALIDA MUSLIMOVIĆA! U braku su preko dve decenije, a nećete verovati čime se bavi!
Foto: Youtube/Printscreen

Halid Muslimović jedan je od najpopularnijih pevača na ovim prostorima, a karijeru je gradio isključivo na pesmama, dok je privatni život čuvao dalje od očiju javnosti.

Ono što se zna, jeste da je Halid već više od dve decenije u braku sa Adelisom Hodžić, sa kojom ima ćerku Lejlu i sina Enisa.

Kao i Halid, i njegova supruga se bavi pevanjem i veoma je poznata pevačica u Bosni. Uprkos brojnim iskušenjima na koje ih je stavljala profesija, njih dvoje su uspeli da održe svoj brak.

Pevač o svom privatnom životu retko govori, a iako mu je i supruga javna ličnost, retko imamo priliku da ih viđamo zajedno na događajima.

Takođe i njihova deca se vrlo retko pojavljuju u medijima, a njegov sin je bio jedno vreme u žiži interesovanja medija kada se pisao da je u vezi sa poznatom blogerkom Zoranom Jovanović.

Podsetimo, Halid je nedavno otvoreno govorio o suđenju koje traje neko vreme i zbog koga je došao na sve nalovne strane u regionu.

-Ne volim nepravdu, ali šta ćete. Svako od nas ima nešto što mu nije na srcu, ali šta ću. Šta da radim? Ja sam čist k’o suza, pošten. Radim svoj posao. Međutim to što neki žele da se ubace u moj život sa tim glupostima, to što država i sudovi ne rade svoje čestito. Tek sad vidim što narod kuka na sudove kad sam sam došao u tu priču. Naši sudovi su katastrofa! To je sramota- rekao je on nedavno.

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading